search

Clarins
Instant Concealer

Clarins Instant Concealer
325 kr
Välj variant först

                  00 Clarins Instant Concealer
 • 0

325 kr

                  01 Clarins Instant Concealer
 • 01

325 kr

                  02 Clarins Instant Concealer
 • 02

325 kr

                  03 Clarins Instant Concealer
 • 03

325 kr
Tipsa en vän
Clarins Instant Concealer är en fantastisk flytande concealer som snabbt minskar mörka ringar under ögonen samtidigt som den ljusar upp och gör området kring ögonen mer strålande! Den fylliga konsistensen gör att den omedelbart och snabbt smälter in … Läs mer här

Clarins Instant Concealer

Clarins Instant Concealer är en fantastisk flytande concealer som snabbt minskar mörka ringar under ögonen samtidigt som den ljusar upp och gör området kring ögonen mer strålande! Den fylliga konsistensen gör att den omedelbart och snabbt smälter in med huden och lämnar ett perfekt resultat, utan skavanker!

Dess formula med Light Optimizing Complex fångar och förstärker ljuset för att genast ge en vacker lyster och reducera mörka ringar , fina linjer och rynkor samtidigt som aloe vera återfuktar. Dess speciellt utvalda pigment finns i tre olika nyanser för att korrigera mörka partier beroende på dess färg. Dina ögon kommer se piggare och fräschare ut med en vacker strålande och ljus finish!

Innehåll: 15 ml

Användning

Applicera efter foundation. Ta en liten mängd Instant Concealer och värm den mellan fingrarna. Applicera med lätta klappande rörelser från inre ögonvrån till den yttre för att hjälpa hudens naturliga dräneringsprocess. Kan även appliceras med en foundationpensel.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Clarins Instant Concealer

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Åååh tack jag ser pigg ut igen
2018-10-25 av: Ann-Sophie W
Underbart fin produkt som döljer mörka ringar i en annars perfekt blek hud. Underbar, får mig att se tio år yngre och utvilad ut, varje dag.
Rekommenderas till: Till den vitertrötta och den med tunn hud under ögonen.
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Täcker mörka ringar såå bra!
2018-09-29 av: Kristin A (ålder: 25-34)
Täcker mörka ringar såå bra, men lägger sig lätt i linjer. Torkar inte ut överhuvudtaget och herregud den är så dryg. Har nyansen 1 och passar perfekt på min skandinaviska hudton.
5/5Verkligen den bästa concealer jag provat
2018-03-23 av: Linn
Jag har provat så många concealers i dagarna och denna slår dem med hästlängder! Den är så krämig i texturen och är superenkel att blanda ut med min beautyblender. Den täcker verkligen allt man behöver täcka utan att kännas kletig eller tjock. Absolut bäst!
Rekommenderas till: Alla som vill ha täckning
5/5Bästa jag testat
2018-01-31 av: Sonja A (ålder: 25-34, hejsonja.se)
Jag är rätt ny på concealer och det här är den bästa jag haft hittills - överlägset bäst.
Sämst är nog NYX som har fått goda recensioner av andra men som på mig svider och irriterar.
Har väl känslig hy eller nåt. Har även provat Maybellines FIT-concealer och den är också bra, men den här är som sagt bäst.
Den här har pigmentering som är ojämförbar med de andra ovan nämnda, och den lägger sig fint och bra under ögat. Jag behöver inget puder. Har mjuk, fin hy med endast enstaka småveck/rynkor. Har dock rätt mörka ringar under ögonen och det täcker den här finfint. Använder denna tillsammans med Lumenes CC-cream, och det är det enda jag behöver för facet.
Rekommenderas till: dig med känslig hy som vill ha en dryg produkt med hög pigmentering
5/5Bäst mot mörka ringar!
2017-10-06 av: Hanna Q (ålder: 25-34)
Alltid haft svårt att hitta en concealer som täcker mörka ringar under ögonen utan att bli kakig.. sen hittade jag denna! Bästa! Använder den ljusaste och skulle inte rekommendera den till röda partier utan mer under ögonen..men det bästa är att den räcker såå länge. Säkert minst 6-8 månader trots daglig användning då den är så dryg, så helt klart värd pengarna!
Rekommenderas till: Dig med mörka ringar under ögonen
5/5Bäst
2017-09-15 av: Emy L (ålder: 25-34)
Trollar bort mörka ringar under mina ögon! Är en dryg concealer och förpackningen räcker hur länge som helst trots att jag använder den i princip varje dag.
Rekommenderas till: Alla
5/510/10!
2017-07-08 av: Ceciliah K (ålder: 25-34)
Har letat efter en concealer som funkar för mig i flera år, äntligen har jag hittat my match!!! Älskar denna! Super nöjd!
Rekommenderas till: Alla!
5/5Bästa
2017-06-30 av: Sofie (ålder: 25-34)
Bästa concealer som jag använt! Fantastiskt bra täckning , har 01. Smälter in bra.
Behövs väldigt lite så den kommer räcka ett bra tag.
Rekommenderas till: De som har en tendens att vara mörk under ögonen
5/5såå bra
2017-06-26 av: wrood m (ålder: 25-34)
jag älskar denna concealer, den har mycket pigment och täcket så bra. jag sätter den på plats med translucent puder med hjälp av en fuktig beauty blender. sitter hela dagen täcker så bra och lägger sig in i linjer.
fin förpackning och lite räcker så läge, plus man får 15ml i tuben. det är så värt pengarna.
har den i 01, 02
Rekommenderas till: alla
5/5Riktigt bra concealer
2017-05-23 av: Annelie (ålder: 25-34)
Jag är verkligen nöjd med denna. Jag är mörk under ögonen och har även lite röda partier i ansiktet, men denna döljer detta bra utan att lägga sig i vecken under ögonen eller ge torra fläckar som jag har upplevt att andra jag testat kan göra.

Den smälter in fint i huden. Använder numer endast denna och puder istället för foundation eller CC. Vilket jag alltid haft tidigare.

Den är dryg så den är även prisvärd. Rekommenderas varmt.
Rekommenderas till: Den som vill dölja mörkheter, korrigera exempelvis röda partier eller bara "jämna" till.
5/5Den bästa av de bästa
2017-05-07 av: Rebecca Eriksson Jensen (ålder: 15-24)
Den här concealern är utan tvekan den BÄSTA jag någonsin har testat. Jag köper den om och om igen, och så kommer det att förbli. Jag är ljus i hyn och kör på den ljusaste nyansen, och resultatet blir perfekt. Den liksom smälter in i huden och täcker allt ifrån röda partier till ringar under ögonen. Man ser så pigg och fräsch ut efter att ha applicerat den här concealern, den är verkligen en räddare i nöden. Den ligger fint på huden hela dagen, täcker oerhört bra under många timmar och blir aldrig kakig. Mitt bästa tips för applicering på mörka partier under ögonen att använda en bra ögoncreme under, och att avsluta med lite puder över. Resultatet blir flawless.

Den ENDA nackdelen med den här underbaringen från Clarins är att den är ganska dyr och inte heller överdrivet stor. Dock tycker jag att den är värd vartenda öre!
Rekommenderas till: Alla som vill ha en FANTASTISK concealer
5/5JAAA!!!
2016-12-29 av: Charlotte (ålder: 25-34)
Äntligen en produkt där jag tycker recensionerna stämmer. Denna är så jäkla bra och "smälter" super på huden. Jag har det dyra märket Sensai i både puder och foundation och denna passar verkligen perfekt att ha där du vill ljusa upp i ansiktet så som ex. under ögonen. Den är också väldigt dryg använder den varje dag och den verkar aldrig ta slut, hehe. Jag rekommenderar verkligen den här för den är även super att blanda ut foundationen med. Visst är den lite dyr men som sagt den smälter in bra i ditt ansikte, du kan applicera flera lager, blanda den med din foundation och dryg.
5/5Den bästa jag har testat!!
2016-05-17 av: Annika B
Den här är absolut den bästa concealer jag har provat så nu kommer jag inte köpa någon annan. Love IT. Den blir inte sådär kakig utan den smälter in och gör verkligen sitt jobb. Jag har rätt så mörkt under ögonen och är inte en ungdom längre men med denna så ser man genast piggare och yngre ut.
Rekommenderas till: Till alla
5/5Wow!!!
2016-04-19 av: Aya (ålder: 35-44)
Som jag har letat efter en concealer som inte lägger sig i fina linjer eller känns kakig.
Har prövat allt från lyx till budget. Såg recensionerna på denna och tänkte pröva...är SÅ glad att jag gjorde det. Så enkel att använda, täcker bra på mig (ljus hy med synliga ådror under ögonen och lite mörk) och håller hela dagen utan att glida runt eller bli kakig. Kommer bli min fav.
Rekommenderas till: Till alla!!
5/5Älskar!
2016-03-22 av: Fanny (ålder: 25-34)
Haft min hur länge som helst och tar aldrig slut. Kakar inte plus att den sitter hela dagen.
Enda som är lite jobbigt är att det kan komma rätt mycket produkt ut förpackningen. Men fortfarande superdryg. Love!
Rekommenderas till: Alla!
5/5täcker bra
2016-03-18 av: Millan (ålder: 45-54)
Jag klarar mig inte utan denna d den täcker bra över alla röda märken av finnar som jag ofta har..Konsistensen är krämig men ändå ganska fast jämfört med många andra concealers. Jag har aldrig använt den runt ögonen då jag tycker konsistensen är för tjock för det. Den är väldigt dryg och det är bra att den kommer i en tub.
Rekommenderas till: alla tror jag
5/5Bästa
2015-05-08 av: Anna (ålder: 15-24)
Jag har mörka/lila/blå ringar under ögonen. Denna concealer gör mirakel och är det absolut bästa concealern jag testat. (och jag har testat måååånga) Ringarna försvinner helt. Ögonen ser såsåså mycket piggare ut, den håller hela dagen och min lilla test-tub som jag fick hem med en tidigare beställning har räckt jättelänge!
Rekommenderas till: Alla
5/5Fantastisk!
2014-11-14 av: Ellen (ålder: 15-24)
Älskar denna concealer! Jag är väldigt blek med rosa underton och använder färgen 01 som passar perfekt. Den är extremt dryg, har använt den flera gånger varje dag och har snart haft den i ett år och den är inte slut än! Den täcker alldeles lagom utan att bli kakig och den blir inte heller för blank, ett vanligt problem med flytande concealers. Jag har väldigt känslig kombinerad hy och denna har inte påverkat min hy negativt på något sätt. Luktar nästan ingenting vilket är viktigt för en produkt som ska vara nära ögonen. Helt underbar!
Rekommenderas till: Alla som vill ha en underbar concealer!
4/5Bäst under ögonen!
2019-05-07 av: Karin Maria (ålder: 25-34)
En concealer som är absolut bäst att använda under ögonen! Täcker fint, men man får passa sig så den inte lägger sig i linjer. Jobba in och pudra på.
4/5Mörka ringar.
2018-05-17 av: Jenny
Tycker denna fungerar ganska bra.
Jag har väldigt mörka ringar under ögonen. Den täcker det värsta.
Är fortfarande på jakt efter den perfekta concealern dock. Men den är en av de bättre jag testat med mina mörka ringar.
Kanske jag behöver en colour corrector först.

För någon som inte har fullt lika mörka ringar kan den här vara bra. Den ger en naturlig look. Jag har den ljusaste på ljus hud. Har ingen konstig ton. Nice!
4/5Super dryg
2018-02-01 av: Lena
Liten men dryg och räcker länge, trots att jag använde den i princip varje dag. Täcker väldigt bra, men kan kännas kakig under ögonen om man inte återfuktar ordentligt.
4/5Bra och dryg concealer
2018-01-10 av: Regina
Äntligen har jag hittat en bra concealer som faktiskt täcker men även inte torkar ut den tunna huden under ögonen. Även väldigt dryg och räcker länge.
Rekommenderas till: Alla
4/5Upplivande och täckande
2017-04-26 av: Camilla H
Jag fick denna i fel nyans, skulle haft light. Men den är krämig, täckande och upplivande. Speciellt om man har den i kylen först ;)
4/5Sitter bra
2017-04-18 av: C (ålder: 35-44)
Bra concealer. Jag använder 01 och har mörka lila aktiga ringar under ögonen. Med en corrector under så fungerar denna concealer riktigt bra.

Den återfuktar huden vilket är bra när man är över 35, den sitter även bra och ger samtidigt lite lyster så man inte ser död ut.

Hade den varit lite mer täckande så hade den antagligen även kunnat täcka det lila utan hjälp av en corrector under.

Jag använder den även till att dölja det röda vid näsvingarna och några ytliga blodkärl som jag har på kinden. Och senare på dagen så använder jag den för att laga underlaget på utvalda ställen.
4/5ett måste i sminkväskan
2016-01-04 av: Karin L
bra concealer som känns vårdande. den är väldigt dryg så den kommer räcka länge.
Jag tycker Clarins har bra produketer överlag. Den här är helt klart värd pengarna.
2/5Inte helt som jag förväntade mig!
2016-04-11 av: Sarah I
Denna concealer är bra, men inte så bra som jag trodde efter att ha läst de andra kommentarerna. Jag har tidigare haft en jättebra concealer ifrån ett annat märke så jag kanske har blivit lite väl kräsen. Jag älskar detta märket och detta är första produkten jag inte är helt nöjd med.

Negativt:
- Den kladdar trots matt puder över. Det är som den aldrig lägger sig ordentligt på min hud.
- Några timmar framför datorn eller en bok: Smälter ihop med mascaran på underfransarna så man blir helt grå under ögonen. Haft samma mascara i alla år och aldrig haft detta problemet tidigare.
- För grå i färgen, men jag kanske valde fel färg helt enkelt. Jag har gul underton.
- Måste ta 2-3 lager för att täcka ordentligt trots den är så tjock i konsistensen.

Positivt:

- Den är tjock i konsistensen, vilket jag gillar.
- Lätt att reda ut, blir inte kakig under ögonen.
Rekommenderas till: Till er som inte har så mörka ringar under ögonen och som vill ha ett naturligt resultat.