search

Clarins
Instant Eye Make-Up Remover

Clarins Instant Eye Make-Up Remover
279 kr
Välj variant först

                  Clarins Instant Eye Make-Up Remover
 • 125 ml

279 kr
Tipsa en vän
Denna makeup-remover består av en tvåfas-formula som omedelbart tar bort kraftig och vattenfast make-up på ögonen. Den stärker fransarna och återfuktar den känsliga huden omkring ögonpartiet. Innehåller extrakt av ekologiskt rosvatten, blåklint och k… Läs mer här

Clarins Instant Eye Make-Up Remover

Denna makeup-remover består av en tvåfas-formula som omedelbart tar bort kraftig och vattenfast make-up på ögonen. Den stärker fransarna och återfuktar den känsliga huden omkring ögonpartiet. Innehåller extrakt av ekologiskt rosvatten, blåklint och kamomill.

Undre fasen - Ros och blåklintsextrakt: återfuktar, mjukgör och lugnar.
Övre fasen - Ultra-fina oljor: mjukgör, ökar effektiviteten av ögonmake-up borttagningen.

 • Tar bort vattenfast make-up.
 • Parabenfri.
 • Dermatologiskt & oftalmologiskt testad.

Användning

Skaka väl innan användning. Applicera på en torr bomullsrondell och pressa varsamt i några sekunder över ögonlocken och fransarna, arbeta från roten till toppen utan att gnugga eller dra i huden. Använd en rondell för vardera öga.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Recensera denna produkt

Clarins Instant Eye Make-Up Remover

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Bästa removern?
2017-04-06 av: Bodil M
Gör rent snabbt, luktar gott och är mild (svider inte i ögonen). Har provat många removers för vattenfast mascara och de flesta ger en oljig känsla som av en hinna för ögonen. Men, det gör inte Clarins instant eye make-up remover. En av mina absoluta favoriter, en produkt jag ofta återkommer till.
Rekommenderas till: Alla som använder ögon make-up.
4/5Gillar!
2014-08-19 av: Karin A
En remover som är snäll för ögonen och tar bort smink utan att ögonen tåras, känner mig mjuk och återfuktad efter användning! Doftar rent :)
Rekommenderas till: För er som vill ha en snäll men effektiv remover!