search

Clarins
Instant Smooth Self Tanning

Clarins Instant Smooth Self Tanning
225 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
En magisk self-tanner som omedelbart ger mjukhet och lyster till ansikte och dekolletage och som gradvis ger en naturlig solbrun ton åt huden. Produktens karamellfärg ger omedelbart en fräsch solkysst ton, samt underlättar applicering. Hudytan slätas… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Clarins Instant Smooth Self Tanning

En magisk self-tanner som omedelbart ger mjukhet och lyster till ansikte och dekolletage och som gradvis ger en naturlig solbrun ton åt huden. Produktens karamellfärg ger omedelbart en fräsch solkysst ton, samt underlättar applicering. Hudytan slätas omedelbart ut - linjer och porer fylls ut och minimeras optiskt.

Efter några timmar framträder en naturlig solfärg full av lyster. Innehåller bl a DHA, Erythrulose vilket ger huden en jämn, långvarig och naturlig solton, samt Acacia mikro-pärlor och Aloe Vera som återfuktar, fyller och jämnar optiskt ut linjer och stora porer.

  • Täpper inte igen porerna.
  • Passar alla hudtoner, även för ljus hy.
  • Innehåll: 30 ml

Användning

Applicera jämnt över ansikte och dekolletage efter exfoliering. Undvik hårfäste och ögonbryn. Tvätta händerna noggrannt efter applicering. Applicera varje dag, efter din dagvård tills önskad tan intensitet erhålls. För att upprätthålla önskad nyans fortsatt att applicera var 2-3 dag. För en mer strålande solbränna, exfoliera regelbundet huden. Tvätta händerna efter applicering.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Clarins Instant Smooth Self Tanning

Medelbetyg (4.0): 4/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Riktigt bra!
2012-07-04 av: Lena IV (ålder: 25-34)
Bland de bästa köp jag gjort!
Den fungerar som en primer och slätar ut huden, samtidigt som huden får en mer solbrun ton direkt efter att du använt den. Det bruna smälter in i huden och lämnar inga linjer, fläckar eller annat som gör att det syns.
Dagar när jag ser blek ut älskar jag denna kräm! Kan smörja två lager efter varandra och helt plötsligt ser det ut som att jag solat en stund.
Mina linjer (rynkor) i pannan ser dessutom lite mindre ut.

En perfekt gradvis-brun-utan-sol primer-brunkräm med lite rynkreducerande effekt alltså. KÖP!
Rekommenderas till: Alla
2 av 2 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Toppenbra produkt!
2016-01-25 av: Jeanette (ålder: 35-44)
Den här produkten rekommenderar jag verkligen!
Den slätar/jämnar ut huden o det glåmiga försvinner direkt. Du får direkt en solbrun hud som ser helt naturlig ut, ingen orange ton här inte!
En måste ha produkt i toalettskåpet. Värt pengarna många gånger om o den är väldigt dryg!
Rekommenderas till: Alla
3/5Blev jämn fin färg utan orange ton. Är dock mkt fet och luktar EJ gottt.
2018-10-19 av: Jenny (ålder: 35-44)
En helt okej self tanning-produkt men min man avskydde när jag hade den på och tyckte den luktade hemskt. Något man får ta bort lukten av efteråt alltså men då tar man samtidigt bort lite av effekten om man inte går med den en dag hemma. Föredrar Clarins self tanning-droppar framför denna och som BUS är favoriten Sensai. Lancome är ok också. Den här köper jag inte igen då det känns som den är så pass fet att den snabbt luktar härsket. Kanske är jag överkänslig mot lukten som inte är någon neutral doft. Själva krämen är dock rött bra. Inga orange toner iaf och blir rätt jämn färg. Jag tar alltid bort lite av produkten över läpparna och längs med "skrattgroparna/lunjerna).
Rekommenderas till: Den som vill ha en rätt fet BUS och ej är känslig för den riktiga BUS-lukten
2/5Inte så bra tyvär.
2017-10-30 av: Petra (ålder: 25-34)
För sitt pris tycker jag inte den gör så mycket.
Finns billigare varianter som ger samma effekt.
Rekommenderas till: Ingen direkt