search

Clarisonic
System Aria Pink

Clarisonic System Aria Pink
1 436 kr
(Värde 1 795 kr)
Tipsa en vän
Min önskelista
Här är den perfekta rengöringsborsten för dig som endast vill använda din Clarisonic till ansiktet, men som använder mycket makeup eller vill kunna få en djuprengörande effekt. Den snygga rosafärgade Clarisonic i begränsad upplaga ger dig en fantasti… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Clarisonic System Aria Pink

Här är den perfekta rengöringsborsten för dig som endast vill använda din Clarisonic till ansiktet, men som använder mycket makeup eller vill kunna få en djuprengörande effekt. Den snygga rosafärgade Clarisonic i begränsad upplaga ger dig en fantastiskt ren och klar hud full av lyster, och när du inte använder den så gör den sig utomordentligt snygg i din badrumshylla!

Clarisonic masserar och rengör varsamt din hud genom att få bort orenheter från porer samt fina linjer. Borsten är 100% vattentät och kan användas i badet eller duschen och ger upp till 6 gånger så bra rengöring jämfört med manuell ansiktsrengöring, vilket innebär bättre upptag och absorption av nästkommande hudvårdsprodukter.

Modellen Aria använder du i likhet med de andra Clarisonic-borstarna med din favoritrengöring. Den har 3 hastighetsnivåer där den första rekommenderas till dig som ny användare tills dess att huden har vant sig, eller som standardinställning för dig med känslig hud. Nivå 2 rengör huden upp till 26% bättre än nivå 1, och nivå tre rengör upp till 30% bättre än nivå 2. Aria har också en 1-minuts T-timer, vilket innebär att den automatiskt stängs av efter 1 minut, för att du enkelt ska kunna anpassa efter just dina behov samt veta när du är klar med din rengöring. Denna timer går att justera upp till 2 minuter för mer intensivitet.

Detta ingår:
Specifikationer
  • Passar bra för känslig hud.
  • 100% vattentät - kan användas i bad eller dusch.
  • Tillräckligt mild för att användas 2 gånger om dagen.
  • 3 hastigheter.
  • Justerbar pulserande T-timer.
  • En laddning håller i upp till 28 minuter.
  • Ladda din Clarisonic 24 timmar innan din första användning, därefter också 24 timmar när den behöver laddas igen.

Användning

Applicera först din valda rengöringsprodukt på ansiktsborsten och rengör sedan genom att göra lätta, cirkulära rörelser över din hud.

Tryck på knappen on/off för att sätta på din Clarisonic. Applicera din rengöringsprodukt på borsten och börja sedan med att rengöra din panna i 20 sekunder. Gör cirkulära rörelser tills det att handtaget vibrerar i din hand. Flytta sedan din Clarisonic till din näsa och haka och fortsätt med de cirkulära rörelserna i 20 sekunder till, tills handtaget vibrerar igen.

Rengör sedan ena kinden i 10 sekunder, efter 10 sekunder vibrerar handtaget till igen och då övergår du till den andra kinden i 10 sekunder. Efter sammanlagt 1 minut stänger din Clarisonic av sig automatiskt och du är klar med din rengöring.

DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Recensera denna produkt

Clarisonic System Aria Pink

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Fantastisk produkt
2017-05-14 av: Nina S (ålder: 25-34)
Snygg design och enkel att använda, den rengör ordentligt å hyn känns fantastiskt len efteråt.
Rekommenderas till: Till alla men framförallt dem som vill ha len och ren hud
5/5Värd pengarna.
2016-12-25 av: Starwars girl (ålder: 25-34)
Hade tänkt länge på att skaffa en Clarisonic, och kan säga att den är värd sina pengar nu när jag väl äger en. Det tar några gånger att vänja sig vid att borsten vibrerar dock.
Jag har acnebenägen hy med aktiv acne och tilltäppta porer. Clarisonic borsten hjälper att hålla hyn i bättre skick genom att exfoliera bort döda hudceller och hyn blir därmed något slätare. Det är ingen mirakelprodukt, men jag vill inte vara utan den nu. :) Rekommenderas starkt!
Rekommenderas till: Alla (särskilt de med acne-benägen hy)