search

Clarisonic
System Mia2, White

white
Tipsa en vän
Clarisonic System Mia2 är en rengöringborste som är kompakt, resvänlig och enkel att använda samt idealisk för känslig hud. Clarisonic masserar och rengör din hud genom att få bort orenheter från porer samt fina linjer. Clarisonic-borsten är 100% vat… Läs mer här

Clarisonic System Mia2, White

Clarisonic System Mia2 är en rengöringborste som är kompakt, resvänlig och enkel att använda samt idealisk för känslig hud. Clarisonic masserar och rengör din hud genom att få bort orenheter från porer samt fina linjer. Clarisonic-borsten är 100% vattentät och kan användas i badet eller duschen.

Mia2 från Clarisonic har två hastigheter och en 1-minuts T-timer, vilket innebär att den automatiskt stängs av efter 1 minut, för att du enkelt ska kunna anpassa efter just dina behov samt veta när du är klar med din rengöring. Med en Clarisonic rengör du din hud 6 gånger bättre än med manuell rengöring, vilket resulterar i att dina nästkommande hudvårdsprodukter, t.ex fuktcreme eller serum, absorberas bättre och effektiviteten av dem blir högre.

Detta ingår:
 • 1 st Mia2 handtag
 • 1 st borsthuvud för känslig hud
 • Gelrengöring, 30 ml
 • Laddare
 • Resefodral
Specifikationer
 • Kompakt, resvänlig & enkel att använda.
 • Passar bra för känslig hud.
 • 100% vattentät - kan användas i bad eller dusch.
 • 2 hastigheter.
 • 1 minuts T-timer - stängs av automatiskt efter 1 minut.
 • En laddning håller i upp till 28 minuter.
 • Ladda alltid din Clarisonic 24 timmar innan din första användning.

Användning

Applicera först din valda rengöringsprodukt på ansiktsborsten och rengör sedan genom att göra lätta, cirkulära rörelser över din hud.

Tryck på knappen on/off för att sätta på din Clarisonic. Applicera din rengöringsprodukt på borsten och börja sedan med att rengöra din panna i 20 sekunder. Gör cirkulära rörelser tills det att handtaget vibrerar i din hand. Flytta sedan din Clarisonic till din näsa och haka och fortsätt med de cirkulära rörelserna i 20 sekunder till, tills handtaget vibrerar igen.

Rengör sedan ena kinden i 10 sekunder, efter 10 sekunder vibrerar handtaget till igen och då övergår du till den andra kinden i 10 sekunder. Efter sammanlagt 1 minut stänger din Clarisonic av sig automatiskt och du är klar med din rengöring.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Clarisonic System Mia2, White

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5SUPER BRA
2018-05-31 av: Eva (ålder: 35-44)
Aldri hatt så ren hud før ,som jeg begynte med denne. Den er verdt pengene
Rekommenderas till: Alle
5/5Värd sina pengar!
2017-07-26 av: ann (ålder: 45-54)
Köpte den efter rekommendation från én som har använd den 6 månader.
Jag har alltid haft problem med min hy, blandhy med T-zone problem.
Har provat diverse produkter genom åren och i kombination med ansiktsbehandlingar har det känts okej men aldrig helt bra.
Men det gör det nu. Jag känner mig ren! Redan efter kort tids användning ser jag skillnad på min hy, ren, jämn och fin lyster. Ack att jag inte fick kunskap om Clarisonic tidigare.
Verkligen värd sina pengar.
Rekommenderas till: Alla som vill ha ren hy och på köpet en jämn hy med lyster.
5/5älskar den så mycket
2017-06-28 av: wrood m (ålder: 25-34)
jag köpte den först. och uppgraderande nyligen till aria.
älskar den så mycket. har den fortfarande tre år senare. ladda och tvätta. praktiskt, fin design, djup rengörande, och lämnar huden ren och len

köp verkligen värd pengarna, din hud kommer att tacka dig
Rekommenderas till: alla
3/5Lite kluven
2017-07-11 av: E (ålder: 25-34)
Köpte den här för några år sedan och använde den slaviskt morgon och kväll. Trots det blev inte mina finnar färre, vilket var det jag hade hoppats på. Tog en paus ett tag, men har nyligen börjat använda den igen. Nu har jag den enbart på kvällarna, så det kändes snällare på huden, och jag tycker den hjälper bra till att minska uppkomsten av de 'böldiga' finnarna jag ibland kan få. Dock har jag inte längre min extrem acne, den försvann nog främst pga ändrad kost och PC.

Skulle säga att den är bra, men inte en garanti för strålande hud.
Rekommenderas till: De som känner att de kan och vill ta en chans,