search

Claudia
Glasfil

Claudia Glasfil
Claudia GlasfilClaudia Glasfil
Tipsa en vän
En nagelfil som är tillverkad av härdat glas för filning av naglar och förhårdnad hud. Den förhindrar att naglarna bryts av och skivar sig. Läs mer här

Claudia Glasfil

En nagelfil som är tillverkad av härdat glas för filning av naglar och förhårdnad hud. Den förhindrar att naglarna bryts av och skivar sig.

  • Livstidsgaranti på slipytan.

Längd: 13,5 cm

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Claudia Glasfil

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Mycket bra fil!
2012-07-03 av: Emma K (ålder: 15-24)
Jag köpte den här filen för att komma upp i fraktfritt belopp, det skulle visa sig att det var det bästa köp jag gjort på länge. En så länge är den bara använd två gånger men det är tydligt att glaset inte slits ned och den filar extremt bra, det är verkligen så att man får passa att man inte tar för mycket.

Jag rekommenderar alla att investera i en glasfil, en vanlig "sandpappersfil" slipar sämre efter bara någon enstaka användning, jag kommer aldrig gå tillbaka.
Rekommenderas till: Alla som filar sina naglar
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Mycket bra fil
2019-04-10 av: Eva
Effektiv och bra fil, slits inte och flisar inte naglarna
Rekommenderas till: Alla som filar naglarna
5/5Super!
2016-06-03 av: Alexandra
Helt enkelt en superbra fil, liten och behändig utan att vara för liten. Mycket bra kvalite.
5/5Bäst
2016-01-14 av: Carina S
Bästa nagelfilen någonsin, tyvärr tappar jag den i golvet o knäcker den i handväskor men det är enbart mitt fel. köpt andra glasfilar men dom funkar inte, för grov slipyta och för tjocka så man kommer inte åt där man vill, Claudias nagelfil bäst, och enkel att rengöra, spola bara i varmt vatten o den är som ny.
Rekommenderas till: alla behöver en
5/5Helt fantastisk!
2013-04-13 av: Linnea S (ålder: 15-24)
Detta är utan tvekan de bästa nagelfil jag har provat! Och jag har provat en hel del. Glasytan slits verkligen inte, och naglarna slits inte sönder av den heller. Det enda negativa jag kommer på är att man måste vara väldigt försiktig med dessa nagelfilar, för om man tappar dem går de lätt sönder.
Rekommenderas till: Alla som har naglar
4/5Älskar glasfilar men.....
2012-09-09 av: Fashionista (ålder: 35-44)
se upp så att du inte tappar den i golvet. Då går den garanterat sönder!Det har hänt mig några gånger och det blir ganska dyrt att köpa nya hela tiden. Men om du inte är fumlig så lönar dt sig. Det är omöjligt att slita ut den. Dessutom rispar du inte upp nageln med en glasfil jämfört med en stålfil. Jag har alla tre varianterna (sandapper i väskan, stål i necessären, glas i manikyrväskan.
Rekommenderas till: Till alla som är stadig på handen