search

CLEAN

CLEAN's doftkoncept är enkelt: dofter som ger dig allt du behöver och ingenting du inte behöver!

"Vårt namn är vårt löfte" - CLEAN

Enkelheten genomsyrar såväl förpackningsdesign som de linjära dofterna - den doft du känner vid applikation är den doft som håller i sig ända tills parfymen dunstat. Dofternas enkla uppbyggnad, utan större kontraster mellan topp - och basnoter gör de perfekta att kombinera och blanda med varandra, eller varför inte med din egen favoritparfym?

CLEAN Parfym är skapat av Randi Shinder som inspirerad av vardagens lyckoämnen ville skapa en doft som på samma sätt gav en känsla av välmående och ro - föreställ dig till exempel känslan när du precis kommit ut ur duschen fångad i en parfym. Dofterna CLEAN och CLEAN Sweet Layer blev de första två dofterna som lanserades, och många nya dofter har tillkommit sedan dess. Senaste tillskottet var serien CLEAN Reserve som släpptes våren 2016.

CLEAN är ett av de första gröna doftmärkena som målmedvetet jobbar med att radera sitt eget koldioxidavtryck genom att producera ekovänliga produkter. Kollektionen genomsyras av ett eko-tänk med noggrant utvalda och förnyelsebara råvaror, en grön tillverkningsprocess och en flaska och förpackning i återvinningsbara material.

Upplev CLEAN's sofistikerade och tillgängliga doftuniversum och hitta doften eller kombinationen av dofter som är du!

29 produkter
1