search

CLEAN
Cotton T-shirt EdP

CLEAN Cotton T-shirt EdP
Tipsa en vän
Denna friska doft som inspirerats av den ikoniska vita T-shirten har även krispiga - "direkt från tvätten"-noter. En luftigt lätt doft som är ett enkel, må-bra favorit. CLEAN Cotton T-Shirt blandar skarpa noter av bergamott och fluffiga noter från bo… Läs mer här

CLEAN Cotton T-shirt EdP

Denna friska doft som inspirerats av den ikoniska vita T-shirten har även krispiga - "direkt från tvätten"-noter. En luftigt lätt doft som är ett enkel, må-bra favorit. CLEAN Cotton T-Shirt blandar skarpa noter av bergamott och fluffiga noter från bomullsblomma för att skapa en fräsch och enkel doft.

Spår av rosenträ och varm mysk ger en bekant värmande doft, precis som din pojkväns t-shirt som du älskar att stjäla. Lätt, ren, allmänt älskvärd!

DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Recensera denna produkt

CLEAN Cotton T-shirt EdP

Medelbetyg (3.0): 3/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
4/5comfort
2014-03-13 av: Victoria (ålder: 25-34)
Mums luktar som min mans tröja, som han använt i två dagar och inte svettas i. Perfekt när han är iväg och jag behöver en mysfaktor och saknar honom. Luktar kille som använt sin favvis t-shirt. Me like!
Rekommenderas till: alla men mest till upptagna tjejer. eller singel ladies som saknar sin kille.
2/5Sköljmedel!
2012-12-01 av: Sofia (ålder: 35-44)
Gillar inte denna Clean-doft. Den doftar starkare än de övriga, men det mest negativa är att den doftar starkt av sköljmedel och man tänker då inte på parfym då direkt!