Clean
Clean Rain Reserve Blend EdP

Endast 3 kvar Fri frakt från 199 kr Redo att skickas
633 kr Rek. pris 879 kr
633 kr Rek. pris 879 kr
Variant : EdP 50 ml
KOMBINERA PRODUKTEN OVAN OCH FÅ RABATT
Beskrivning

CLEAN Reserve Rain [Reserve Blend] EdP

CLEAN Reserve Rain [Reserve Blend] EdP, en doft inspirerad av fuktigt och frodigt regn. Doften öppnar upp med noter av bergamott som sedan övergår i ett hjärta av fuktiga vita blommor. CLEAN Reserve Rain [Reserve Blend] EdP landar sedan i en varm bas av patchouli.

Size: 100 ml

Om CLEAN Reserve

CLEAN har lanserat ett helt nytt doftkoncept - "CLEAN Reserve" med 9 olika dofter. 6 är helt nya för kollektionen; Amber Saffron, Blonde Rose, Smoked Vetiver, Sueded Oud, Terra Woods och Velvet Flora, och 3 är nyutgåvor av de existerande CLEAN-dofterna Rain, Skin och Warm Cotton.

Kollektionen genomsyras av ett eko-tänk med noggrant utvalda och förnyelsebara råvaror, en grön tillverkningsprocess och en flaska och förpackning i återvinningsbara material. Dofterna är enkla, utan större kontraster mellan topp - och basnoter. Och det är det här som gör Reserve så spännande - dofternas rena karaktär gör att de kan kombineras och blandas med varandra (eller varför inte med din egen favoritparfym?). Resultatet: en personligt sammansatt doftupplevelse, och en doftpalett med massa möjligheter!

Artikelnummer: 83343

Upptäck mer som Clean Rain Reserve Blend

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.