search

CLEAN
Skin EdP

CLEAN Skin EdP
Tipsa en vän
Clean Skin EdP fångar den oemotståndliga doften av ren, varm, naken hud. Lockande noter med fräscha och krämiga inslag ger en känsla av naken hud direkt från duschen. Läs mer här

CLEAN Skin EdP

Clean Skin EdP fångar den oemotståndliga doften av ren, varm, naken hud. Lockande noter med fräscha och krämiga inslag ger en känsla av naken hud direkt från duschen.

Friska noter av honungsmelon och lotusblommor blandar sig med luftiga ackord, som möts upp av daggiga blomblad och blåa rosor. I basen ligger krämig vanilj och varm, sensuell amber och mysk.

  • Lanserad 2011.

Doftnoter

Toppnoter

Honungsmelon, Fräscha luftiga ackord & Lotusblomma.

Hjärtnoter

Daggiga blomblad, Marina noter & Blå ros.

Basnoter

Vit mysk, Ambraträ & Krämig vanilj.

Gravera din skönhetsprodukt!

Den här produkten kan du få graverad med önskad text - den perfekta gåvan! Du väljer din önskade gravyr när du kommer till kassan, skriv en personlig hälsning eller något annat skoj! Läs mer om regler/vilka produkter du kan gravera här.

Tänk på att vi inte tar emot returer av graverade produkter. Dubbelkolla att du har stavat rätt innan du skickar din beställning, vi kopierar din text rakt av och står inte för eventuella stavfel eller annat. Vi kommer inte heller gravera in svordomar eller skällsord, men en sådan hälsning vill du förhoppningsvis inte skicka ändå.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

CLEAN Skin EdP

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Favoritparfym
2018-01-11 av: Regina (ålder: 25-34)
Jag älskar denna parfym. Man luktar så fräscht och gott. Håller med övriga kommentarer att den skiljer sig från de andra clean parfymerna men för mig är det bara en fördel då jag inte gillar övriga i serien så mkt. Denna parfym är lite diskretare jmf med de övriga.
Rekommenderas till: Alla
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Fräsch och sensuell
2012-12-01 av: Thérése (ålder: 35-44)
Skin är min favorit bland Clean-dofterna. Underbar, lite varmare och kvinnligare än de övriga, men absolut inte tung utan den är fortfarande så där fräsch och lätt som övriga Clean-parfymer. Har fått en och annan komplimang när jag bär denna doft. Skin kommer jämt finnas i min parfymhylla.
Rekommenderas till: Alla
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5En favvis
2017-04-11 av: Nina M (ålder: 15-24)
Verkligen, verkligen värd att lyfta fram. Superfina toner, funkar i princip alltid, blir uppskattad, inte för mycket.. Tror man förstår när man luktar ;)
5/5Underbar
2011-12-25 av: Ingrid N
Helt underbar doft tycker inte den är så lik de andra dofter från clean mycket mildare och mer kvinnlig, känns inte som man har på dig parfym men endå luktar det fräscht !
Rekommenderas till: alla
3/5Helt okej
2017-08-28 av: therese f
Luktar fräscht och gott. Denna skiljer sig ganska mycket från dom andra clean dofterna. Har användt halva flaskan och har tröttnat rejält på doften då den är lite speciell