search

CLEAN
Warm Cotton EdP

CLEAN Warm Cotton EdP
Från:
485 kr
Välj variant först

                  CLEAN Warm Cotton EdP
 • 30 ml

485 kr

                  CLEAN Warm Cotton EdP
 • 60 ml

750 kr
Tipsa en vän
CLEAN Warm Cotton EdP är idealisk för dig som är modern med tillräckligt självförtroende för att låta dig själv och inte doften få uppmärksamhet. Warm Cotton doftar som varm bomull, omfamnad av fräschör och sensualitet. Den har en upplyftande känsla … Läs mer här

CLEAN Warm Cotton EdP

CLEAN Warm Cotton EdP är idealisk för dig som är modern med tillräckligt självförtroende för att låta dig själv och inte doften få uppmärksamhet. Warm Cotton doftar som varm bomull, omfamnad av fräschör och sensualitet. Den har en upplyftande känsla tack vare krispiga toppnoter, ett unikt hjärta med blommor och frukt och en sensuell bas. Warm Cotton EdP är en frisk, tröstande doft av nytvättat som får dig att vilja ta ett djupt, avslappnande andetag.

CLEAN Warm Cotton EdP öppnar upp med noter av citrus och verbena som övergår i ett hjärta av frukt, apelsinblom och marine. Doften landar sedan i en bas av fougere, amber och mysk. Denna parfym ger dig doften av en fluffig, varm handduk som du precis tagit ut ur torktumlaren eller känslan av att ta på dig din favorit t-shirt som hängt utomhus på sommaren och torkat.

Toppnoter

Citrus & Verbena.

Hjärtnoter

Apelsinblom, Frukt & Marina Ackord.

Basnoter

Fougere, Amber & Mysk.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

CLEAN Warm Cotton EdP

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller