search

CLEAN
White Woods EdP

CLEAN White Woods EdP
Tipsa en vän
En skön och mysig doft som får dig att stanna upp och njuta - CLEAN White Woods är skapad för att fånga den fridfulla känslan av att möta underbara ljusa trädbevuxna smultronställen. Denna doft är den första av mysk-dofter i CLEAN's fantastiska sorti… Läs mer här

CLEAN White Woods EdP

En skön och mysig doft som får dig att stanna upp och njuta - CLEAN White Woods är skapad för att fånga den fridfulla känslan av att möta underbara ljusa trädbevuxna smultronställen. Denna doft är den första av mysk-dofter i CLEAN's fantastiska sortiment. En doft fylld med sötma, citrus, träiga aromer och en touch av peppar.

Doften öppnar med en trio av bergamott, mandarin och svartpeppar som snabbt fångar din uppmärksamhet. Med nyfikenhet finner vi ett blomstrande hjärta av magnolia, lilja och vaniljorkidé. Doften avrundas med en härlig blandning av sandelträ, pralin, mysk och amber, vilket får dig att vilja ha mer. En varm och lyxig doft som låter ditt sinne omfamnas av rena essenser av naturligt ljus, som dansar längst en trädbevuxen väg.

  • Lanserad: 2013.

Doftnoter

Toppnoter

Bergamott, Mandarin & Svartpeppar.

Hjärtnoter

Magnolia, Lilja & Vaniljorkidé.

Basnoter

Sandelträ, Pralin, Mysk & Amber.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Recensera denna produkt

CLEAN White Woods EdP

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5UNDERBAR!
2016-03-23 av: Nina Elisabeth Anna A
Vad ska man säga? Det blir inte bättre än så här. Mitt liv är komplett. Detta är en fullträff! Sååå underbart gott denna doftar.
Rekommenderas till: ALLA som vill dofta underbart & som letar efter DEN parfymen. Här är den!
5/5Underbar doft!
2015-06-11 av: Malin (ålder: 15-24)
Luktar väldigt fräscht och gott. Lite unisexdoft tycker jag. En av mina nya favoriter! Passar både dag och kväll :)
Rekommenderas till: Till alla som gillar lite unisex-dofter