search

Clinique
BIY Blend It Yourself Pigment Drops

Clinique Blend It Yourself
Tipsa en vän
Förvandla din favoritkräm till en BB-, CC-kräm eller en fulltäckande foundation. En droppe av Clinique BIY™ Blend It Yourself Pigment Drops ger en lätt utjämnande täckning och naturlig finish. Två eller tre droppar ger en mer täckande och felfr… Läs mer här

Clinique BIY Blend It Yourself Pigment Drops

Förvandla din favoritkräm till en BB-, CC-kräm eller en fulltäckande foundation. En droppe av Clinique BIY™ Blend It Yourself Pigment Drops ger en lätt utjämnande täckning och naturlig finish. Två eller tre droppar ger en mer täckande och felfri finish likt en foundation. Tänk på att Clinique BIY™ anpassar sig efter mjukgöraren den blandas med. Du kommer alltså att få en mer matt finish med en lättare/matterande kräm, och en finish med mer lyster om din kräm t.ex innehåller ljusreflekterande pigment.

  • Droppar att blanda med din återfuktande kräm
  • Passar alla hudtyper
  • Ger lätt till full täckning

Innehåll: 10 ml

Clinique BIY Guide

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Clinique BIY Blend It Yourself Pigment Drops

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Älskar denna
2017-09-29 av: Lina A
Sån lyx att ha denna produkt då jag faktiskt kan välja varje morgon om jag vill ha en foundation, cc cream eller bb cream :D
5/5Wow
2017-08-28 av: Lina A (ålder: 15-24)
Jag har denna och jag är helt obsessed!
Rekommenderas till: alla hudtyper
5/5Gillar!
2017-06-25 av: Camilla H
Jag gillar verkligen denna. Perfekt att få bygga upp en täckningsgrad anpassat till det man själv behöver. Perfekt under din egen fuktkräm.
4/5Naturligt resultat
2017-05-16 av: Frida P
Har provat dessa droppar tillsammans med Biotherm Aquasource Everplump och det har fungerat bra. Skaka flaskan innan så att dropparna blandas innan de blandas med dagkrämen. För mig kändes en droppe lite, men med två droppar fick jag ett hyfsat täckande resultat. Använder därför helst dessa produkter ihop istället för foundation till vardags, då det känns mer skonsamt för huden. Jag har ljus hy och köpte 115, hade dock kunnat vara lite mindre gula toner i.
Rekommenderas till: Normal hy för att få en jämnare hudton