search

Clinique
Take The Day Off Cleansing Balm

Clinique Take The Day Off Cleansing Balm
295 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
En mild makeupborttagning som tar bort även den mest hållbara makeup. Den kompakta balmen transformeras till en silkesmjuk, lätt olja vid applicering. Löser effektivt upp både ansikts- och ögonmakeup, fett och smuts. Utan att varken göra huden fet el… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Clinique Take The Day Off Cleansing Balm

En mild makeupborttagning som tar bort även den mest hållbara makeup. Den kompakta balmen transformeras till en silkesmjuk, lätt olja vid applicering. Löser effektivt upp både ansikts- och ögonmakeup, fett och smuts. Utan att varken göra huden fet eller torka ut den.

Innehåll: 125 ml

Användning

Massera in Cleansing Balm på torr hud med fingertopparna. Applicera varmt vatten och fortsätt massera för att lösa upp makeupen. Skölj av med varmt vatten och fortsätt med 3-Stegs Systemet.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Clinique Take The Day Off Cleansing Balm

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Min favorit rengöring
2018-03-04 av: Matilda L (ålder: 25-34)
Den här rengöringen bryter ned all smuts, solskydd och smink och gör det utan tillsatta dofter och onödigheter. Den har räddat min känsla hud och är enkel att arbeta med, smälter snabbt vid kroppsvärme och ?friktion? och är lätt att massera in. Den emulsifierar och blir mjölkig vid kontakt med vatten och är enkel att få bort från huden. OM Jag ska säga någonting negativt så är det att synen kan bli lite suddig (cloudy) om produkten hamnar i ögonen, det gör inte ont men är lite obehagligt.
Rekommenderas till: Alla som är i behov av en effektiv balm-cleanser
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Kan inte bli bättre
2019-05-27 av: Holly (ålder: 15-24)
Det stod mellan denna och Elemis Balm rengöring, köpte denna och jag ångrar ingenting. Den gör jobbet, krämig, torkar inte ut, oparfymerad. Använder denna för att ta bort all makeup och sedan en krämrengöring för att rengöra på djupet.
5/5Så god!
2019-01-23 av: Anne Marte (ålder: 25-34)
Denne balmen fjerner effektivt sminken og etterlater huden min myk og ren. Ikke noe foundation eller andre makeup rester igjen på ansiktet og håndkledet er like hvitt etter at jeg har tørket ansiktet etterpå! Oppdaget første gang jeg brukte den at det ble igjen bittelitt mascara under øyet, men så lite at det tar jeg med en qtips til slutt! Den tar forøvrig matt holdbar lebestift. Jeg har sensetiv kombinert/tørr hud og får lett urenheter av produkter, men ikke av denne! Den lukter heller ikke så mye, kun en vag mild lukt.
Rekommenderas till: Til sensetiv hud og til alle som ønsker et mildt og bra rengjøringsprodukt.
5/5Min go-to!
2018-11-11 av: Magdalena S (ålder: 15-24)
Åker aldrig någonstans utan denna! Är ett riktigt skincare freak och denna är en must have! Superskön att massera in och tvättas av utan problem. Värd priset då den håller väldigt länge och man behöver inte stor mängd åt gången. Rekommenderar starkt!
Rekommenderas till: Alla som letar efter en bra first step cleanser!
3/5Helt ok men minus för att den är på burk
2018-10-18 av: Jenny (ålder: 35-44)
ag gillar den här bättre än motsvarande märkes make up-remover i flytande form. Den känns som en balm, snäll och mjuk alltså. Lite oljig känsla men man kan ev använda Micellar Water på en tuss efteråt (tips). Rengör inte bara ögonen utan hela ansiktet. Jag använde toner på huden eller Micellar Water i hela ansiktet efteråt för att känna att det jag lade på inför natten skulle gå in i huden då man inte kan komma från oljiga känslan.
1.Skön känsla av balmen som bör passa de som är mkt torra
2. Dryg, man behöver inte ta mycket alls! Prisvärd alltså.
3. Ett minus att den är på burk och man måste ha tassarna i den = kan bli bakterier om du inte är noga med hand- och nagelhygien innan. Glöm inte alcogel alltså...
Rekommenderas till: Till den som verkligen känner sig torr