search

COACH
EdP

Coach EdP
Coach EdPCoach EdP
Från:
395 kr
Välj variant först

                  30 ml Coach EdP
 • 30 ml

  Tillfälligt slut
395 kr

                  50 ml Coach EdP
 • 50 ml

649 kr
Tipsa en vän
Coach Eau de Parfum är en fruktblommig doft som är full av kontraster - både pigg och sprakande, men ändå sensuell och feminin. Med noter av gnistrande hallonblad, elegant och krämig Turkisk ros samt sensuell Mocka mysk. En tidlös och universell skap… Läs mer här

COACH EdP

Coach Eau de Parfum är en fruktblommig doft som är full av kontraster - både pigg och sprakande, men ändå sensuell och feminin. Med noter av gnistrande hallonblad, elegant och krämig Turkisk ros samt sensuell Mocka mysk. En tidlös och universell skapelse för den moderna kvinnan med karaktär och en autentisk, naturligt elegant stil. En cool urban attityd, inspirerad av energin i New York och de klassiska ikonerna från Coach varumärket.

Den vackra flaskan är en hyllning till arvet från "The original American house of leather". En feminin oval form som refererar till många av Coach ikoniska detaljer. Spraylocket är formad som ett vridlock och är en imitation av signaturlåset på Coach väskor. Glaset är subtilt graverat med en häst och vagn; en bestående symbol för Coach hantverket. Den en lilla brickan i polerad metall adderar en distinkt finish och återfinns bland annat på alla Coach väskor.

 • Lanserad: 2016
Toppnoter

Hallonblad, rosépeppar & päron

Hjärtnoter

Turkisk ros, gardenia & cyklamen

Basnoter

Sandelträ, mysk, läder & cashmeran

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

COACH EdP

Medelbetyg (3.5): 3,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
4/5Lätt och somrig feminim doft
2018-06-29 av: Kristin B
Det här är en doft för den som gillar lättsamma och feminina dofter.
Tycker att den är både fruktig och blommig, och passar bäst för yngre tjejer skulle jag vilja säga.
En parfym som passar till våren/sommaren. Den Turkiska rosen, gardenia och cyklamen är det mest framträdande i doften. Hållbarheten är ok, håller kanske i 4-5 timmar innan den börjar mattas av.
Rekommenderas till: Tjejer 18-35
4/5Prisvärd
2018-06-28 av: Emma-Kajsa
En härlig doft Jag funderar på att köpa. Min man tyckte den luktande gott. Det är ett bra betyg.
Rekommenderas till: 30-45år
4/5God parfym
2018-06-26 av: Stina
En doft i min smak. Lite söt och somrig doft! Kan dock tänka mig att den kanske inte är för yngre som i tonåren osv, utan lite vuxnare parfym.
3/5Fin flaska
2018-06-25 av: Katarina T (ålder: 35-44)
Nej det här är bara huvudvärksvarning..inte min smak alls tyvärr! Och för det priset håller den dessutom dåligt!! Det positiva är att flaskan är fin..om man nu köper parfym efter flaskan?
3/5Till rosälskaren?
2018-06-21 av: Kristina D
Jag är personligen ingen vän av rosendoftande parfymer, men denna har en fräsch sommarkänsla över sig som gör att den passar både på dagen och sommarkvällen.
1/5Inget för mig
2018-06-27 av: Rebecka
En blommig och feminin doft som tyvärr också är ganska vass i doften, den luktar inte illa men jag tycker inte om den. Efter ca 10 minuter gav den mig dessutom huvudvärk och huden är fortfarande röd där jag sprayade på parfymen, trots att det gått 24 timmar.
Rekommenderas till: Tonårstjejer som inte är känsliga