search

Cocoa Brown
1 Hour Tan Dark

Cocoa Brown 1 Hour Tan Dark
129 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
För vackert solkysst hy, på en timme! Cocoa Brown 1 Hour Tan Dark är en mörkare version av den älskade Cocoa Brown 1 Hour Tan. Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Cocoa Brown 1 Hour Tan Dark

För vackert solkysst hy, på en timme! Cocoa Brown 1 Hour Tan Dark är en mörkare version av den älskade Cocoa Brown 1 Hour Tan.

Denna fuktgivande, skonsamma mousse är lätt att applicera, kladdar inte och torkar snabbt. Denna revolutionära brun-utan-sol-mousse ger en rik, kakaobrun nyans på bara 1 timme och har en ljuvlig doft av Tahitian Gardenia istället för den vanliga brun-utan-sol-doften. För en vackert solkysst hy, snabbt och enkelt!

Denna mousse innehåller fantastiska ingredienser som ger dig en snabb solbränna. Intensiteten på din solbränna varierar mellan ljus och mörk beroende på hur länge du låter den verka innan du duschar av den. Applicera moussen jämt över huden, låt verka till önskad intensitet och duscha sedan för en jämn, vacker bränna som håller i upp till 5-7 dagar!

Innehåll: 150 ml

Specifikationer:

  • Håller i upp till 5-7 dagar efter att du sköljt av produkten.
  • Doft av Tahitian Gardenia.
  • Fri från parabener.
  • Skonsam nog att användas både på kroppen & i ansiktet.

Användning

Förbered huden med att exfoliera den varsamt. Applicera jämnt över hela kroppen på torr, ren och exfolierad hud. Låt produkten verka mellan 1-3 timmar, och duscha sedan av produkten. Den solbränna du fått när du tvättat bort produkten, kommer att vara upp till 5-7 dagar. Klä inte på dig förrän produkten fullt absorberats och torkat. Tvätta händerna direkt efter applicering.

  • 1 timme: Bronze.
  • 2 timmar: Chocolate.
  • 3 timmar: Intensiv.
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Cocoa Brown 1 Hour Tan Dark

Medelbetyg (4.0): 4/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Bäst på marknaden!
2017-12-04 av: Isabelle G (ålder: 15-24)
Den första Bus-en jag testat som inte alls blir ojämn! Håller i kanske 5 dagar och försvinner väldigt jämnt, blir inte fläckig som många andra. Sjukt prisvärd!
Rekommenderas till: Alla!
2 av 2 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Jättebra
2017-12-04 av: Frida (ålder: 25-34)
Superbra BUS som ger en fin jämn färg. Den blir inte alls flammig utan appliceras väldigt jämnt och försvinner också väldigt jämnt utan att se fläckig ut. Riktigt budgetkap!
Rekommenderas till: Alla
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Bra budgetBUS!
2017-10-14 av: Moa S (ålder: 15-24)
Mycket bra, ger fin färg, luktar inte så där konstigt som många andra BUS brukar lukta! Kan färga av sig på lakan om man inte låter torka in ordentligt
Rekommenderas till: Alla!!
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5SUPERBRA!
2017-05-05 av: Denise (ålder: 15-24)
Det är alltid en chansning när man testar brun-utan-sol-produkter. Jag personligen föredrar sådana som är lite grönare i tonen, för att inte se helt orange ut. Denna är verkligen smidig att applicera (bäst resultat blir det med den tillhörande handsken!), och den lämnar en snygg färg. Brukar applicera den på kvällen, sova med den och duscha av på morgonen. Kvar blir en härlig snygg färg som sitter för mig i ungefär fem dagar. En riktig toppenprodukt till ett superpris!
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5ÄLSKAR DENNA!
2017-05-02 av: Elisabeth (ålder: 15-24)
Blev tipsad av min syster att testa denna, och jag blev helt frälst. Man får en jämn, fin bränna som inte luktar lika konstigt som de flesta busar gör. Fantastisk produkt och såå prisvärd!
Rekommenderas till: Alla!
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Bättre än St. Tropez
2015-12-30 av: Bamse (ålder: 15-24)
Detta är en riktigt bra brun-utan-sol. Jag har jätteljus hy men med några lager av denna luktfria, fina brunutansol blir jag jättebrun och fin! Den är dessutom väldigt prisvärd, helt klart min nya favorit!
Rekommenderas till: Alla som vill ha en mörk, snygg fakebränna
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Min absoluta favorit!
2015-12-21 av: Fanny H (ålder: 15-24, nouw.com/fannyhammarstedt)
Jag älskar denna! Har testat dom flesta bus-produkterna som finns att köpa men denna är den klart bästa. Man blir jättebrun och den sätter sig direkt så man kan gå utanför dörren redan en timme efter. Luktar inte konstigt som dom flesta busar kan gö heller, en underbar produkt helt enkelt!
Rekommenderas till: Alla!
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Älskaaaaarrr!!
2015-01-27 av: Iman H
Så glad att Cocoa Brown äntligen lanserats i Sverige!
Du får en jämn och fin tan som doftar gott!
Rekommenderas till: Alla!
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
4/5Bra, men behövs ordentligt lager
2018-01-07 av: El (ålder: 25-34)
Har använt den här 3-4 gånger, och överlag är jag lite kär! Den ger bra brun färg, resultatet blir oftast jämnt och den luktar bättre än de flesta BUS jag använt. MEN det krävs ganska mycket mousse för att det ska bli nån färg, det räcker inte med ett tunt lager för då blir det knappt nån skillnad. Sen brukar jag ha min över natten, och tycker att färgen blir bättre då.
Rekommenderas till: De som vill bli lite brunare
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
4/5Bra
2017-05-30 av: Siri L (ålder: 15-24)
En bra bus till ett bra pris! Kan vara lite svår att få helt jämn när man applicerar den (viktigt att man inte är torr, utan att man har återfuktat kroppen/ansiktet innan), men sen när man sköljer av den får man en fin färg! Håller dock inte jättelänge tycker jag, cirka 4-5 dagar.
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Min favvo bus
2018-12-30 av: Ronja B (ålder: 15-24)
Jätte nöjd med Cocoa brown, ger en snygg bränna och blir inte ojäm, fejdar av utan att bli fläckig. Tycker den är lätt och trevlig att applicera, inga konstigheter igentligen! Väldigt prisvärd skulle jag säga, kommer alltid vara min favorit bus då jag alltid blivit så nöjd med resultatet!
Rekommenderas till: Alla
5/5Så bra
2018-07-09 av: Olga K (ålder: 25-34)
Älskar denna produkt, använder bara på mina ben o lite mage eftersom överkroppen på mig är alltid brunare , och det produkt fungerar perfekt och jag får nästan det naturliga färgen :)
5/5SUPERBRA
2015-01-24 av: Eva Christina B
Köpte denna, när den jag brukade köpa var slut i lager, fick faktiskt rådet av er,
OCH DET TACKAR JAG FÖR, denna produkt är precis likadan som min förra, fast
denna var ett snäpp bättre, och dessutom hälften så dyr, satt i bättre också i
flera dagar och snyggare brun färg STORT TACK TILL ER SOM REKOMENDERADE
DENNA PRODUKT, köp denna
Rekommenderas till: ALLA
4/5Funkar
2019-05-27 av: Elina R (ålder: 25-34)
Aldrig kört med BUS innan i förrgår men köpte denna och sen Tough Stuff A No Nonsense 3-in-1 Body Scrub och vet inte om det var pga scruben eller/och att jag smörjde in mig ordentligt dagen innan som min BUS verkligen är felfri! Inga fläckar eller skarvar och ser naturligt ut! Jag är nöjd den är billig och gör det den ska.
Den kladdar inte, torkar snabbt, luktar inte BUS vid appliceringen så mycket och inte så mycket efteråt heller. Dock tycker jag att DARK är att överdriva.
Jag hade lite pigment innan jag använde denna, scrubade mig ordentligt dagen innan, smörjde mig hela kroppen innan appliceringen av denna och tog denna på hela kroppen med Ida Wargs handske till BUS, och jag har fått en väldigt subtil och fin brun färg, inte oraneg! Tycker inte den är DARK som jag trodde den skulle bli. Kommer nog ta den mörkaste nästa gång.
Det står: "Denna revolutionära brun-utan-sol-mousse ger en rik, kakaobrun nyans på bara 1 timme" Nej den ger en någorlunda brun färg efter 3 timmar.
"och har en ljuvlig doft av Tahitian Gardenia istället för den vanliga brun-utan-sol-doften." Njaeee luktar inte så mycket BUS men den luktar ändå BUS och det känner man på huden även någon dag efter när man duschat mm...Kan inte jämföra med annan BUS men denna torkar inte ut huden iag och verkar inte täppa igen min akne hy heller så plus för det.
Rekommenderas till: DARK är inte direkt mörk utan passar dom som vill ha en lätt naturlig solbrun hy.
2/5Njaa..
2015-07-10 av: Carolina
Jag köpte denna när den andra jag brukar använda var slut. Jag är inte speciellt imponerad... Första gången jag använda produkten så lät jag den sitta i 2 timmar, efter några timmar kommer pojkvännen hem och säger "Oj va blek du är" -.- Därefter använde jag den igen efter 5 dagar eftersom att jag tänkte att man kunde "bygga på" färgen, men den här gången lät jag den sitta i 3 timmar. Det blev ingen skillnad.. Visst, den lilla färgen jag väl har fått har suttit i nu i 7 dagar men jag skulle ändå rekommendera St.Tropez produkter istället.
1/5Kliar, gör huden torr och ger fläckar
2016-11-12 av: Sara Marika H (ålder: 15-24)
Efter att ha läst sådana positiva recensioner, trodde jag att jag hade fått hem en riktigt bra BUS. Men NEJ. Den ger otroliga fläckar överallt, som idag för ex. vakande jag upp med att halva vaden var brun och den andra halvan fortfarande vit, TROTS att jag hade varit noga med att smörja in ordentligt precis överallt. Sedan kliar den och gör även huden torr, har flera områden på kroppen som är konstigt torrt och ibland uppkommer värsta klådan. Så nej, skulle inte rekommendera denna.

Men självklart förstår jag att det är olika från person till person och eftersom tidigare kommentarer blev nöjda, fungerade BUS krämen tydligen bra på dem. Så prova annars och se efter själv, men jag fick iallafall ingen positivt upplevelse med den, som sagt.
Rekommenderas till: Missnöjd med produkten