search

Cocoa Brown
1 Hour Tan Extra Dark

Cocoa Brown 1 Hour Tan Extra Dark
119 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
För vackert solkysst hy, på en timme! Cocoa Brown 1 Hour Tan Extra Dark är den mörkaste version av den älskade Cocoa Brown 1 Hour Tan. Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Cocoa Brown 1 Hour Tan Extra Dark

För vackert solkysst hy, på en timme! Cocoa Brown 1 Hour Tan Extra Dark är den mörkaste version av den älskade Cocoa Brown 1 Hour Tan.

Denna fuktgivande, skonsamma mousse är lätt att applicera, kladdar inte och torkar snabbt. Denna revolutionära brun-utan-sol-mousse ger en rik, kakaobrun nyans på bara 1 timme och har en ljuvlig doft av Tahitian Gardenia istället för den vanliga brun-utan-sol-doften. För en vackert solkysst hy, snabbt och enkelt!

Denna mousse innehåller fantastiska ingredienser som ger dig en snabb solbränna. Intensiteten på din solbränna varierar mellan ljus och mörk beroende på hur länge du låter den verka innan du duschar av den. Applicera moussen jämt över huden, låt verka till önskad intensitet och duscha sedan för en jämn, vacker bränna som håller i upp till 5-7 dagar!

Innehåll: 150 ml

Specifikationer:
  • Håller i upp till 5-7 dagar efter att du sköljt av produkten.
  • Doft av Tahitian Gardenia.
  • Fri från parabener.
  • Skonsam nog att användas både på kroppen & i ansiktet.
Användning

Förbered huden med att exfoliera den varsamt. Applicera jämnt över hela kroppen på torr, ren och exfolierad hud. Låt produkten verka mellan 1-3 timmar, och duscha sedan av produkten. Den solbränna du fått när du tvättat bort produkten, kommer att vara upp till 5-7 dagar. Klä inte på dig förrän produkten fullt absorberats och torkat. Tvätta händerna direkt efter applicering.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Cocoa Brown 1 Hour Tan Extra Dark

Medelbetyg (3.0): 3/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Favorit
2019-08-07 av: Anonym
Så lätt hanterlig, älskar att den har colour gard så man direkt ser om man missat någonstans. Ger en djupt, fräsch bränna och ofta fått frågan om jag varit utomlands!!

Brukar lägga på en stund innan jag ska gå och lägga mig, låter det torka in innan jag sätter på kläder/lägger mig i sängen och sedan skölja av med vatten på morgonen. Försvinner dock väldigt fort i ansiktet, men på kroppen håller det någon vecka om man smörjer in med body lotion efter dusch! Ett tips är att lägga ett lakan du inte är så rädd om över kuddarna så att det inte färgar av sig.
5/5Bästa BUSen
2019-01-02 av: Victoria D
Lätt den bästa jag har använt :) smörjer in mig en gång/vecka och tycker det räcker. Är ljus i hyn och tycker inte att extra dark shade ger någon onaturligt mörk färg :) låter den sitta i 3 timmar innan jag duschar av överflödsfärgen. Kläderna kan bli lite missfärgade så använder alltid kläder jag inte är rädd om under tiden BUSen verkar
Rekommenderas till: Alla
2/5Helt okej
2018-07-04 av: Maria M
Med tanken på priset så tycker jag den är helt okej. Dock varar färgen i 2 dar och man måste applicera den varannan kväll. Det sämsta med produkten är nog den gula färgen som lämnats på alla mina kläder, underkläder och lakan.
2/5nja
2017-09-07 av: therese f
ger en super fin färg och hållbarhet MEN all färg försvinner ju så fort man duschar av det. jag brukar ändå sova med det på och sen på morgonen tvätta bort det men då så rinner i princip all färg bort vilket är ett stort minus
1/5Finns bättre!
2018-06-26 av: Sarah (ålder: 25-34)
Den som säger att den här produkten är lätthanterlig ljuger. Sämsta BUS produkt jag testat: Den blir fläckig, känns kladdig och jättesvår att få jämn! Kommer inte att köpa igen.