search

Cocoa Brown
Deluxe Double-Sided Pink Velvet Tanning Mitt

Cocoa Brown Deluxe Double-Sided Pink Velvet Tanning Mitt
99 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Cocoa Brown Deluxe Double-Sided Pink Velvet Tanning Mitt - en innovativ accessoar till din brun-utan-sol-applicering för att undvika streck, och få en felfri bränna varje gång. Denna silkeslena appliceringshandske är dubbelsidig för att erbjuda sömlö… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Cocoa Brown Deluxe Double-Sided Pink Velvet Tanning Mitt

Cocoa Brown Deluxe Double-Sided Pink Velvet Tanning Mitt - en innovativ accessoar till din brun-utan-sol-applicering för att undvika streck, och få en felfri bränna varje gång. Denna silkeslena appliceringshandske är dubbelsidig för att erbjuda sömlös applicering.

Denna handske skyddar dina händer medan du applicerar, och hjälper även till att ge en jämn, streck-fri applicering. Denna handske går att tvätta i maskin för att du enkelt ska kunna återanvända den. Genom att placera din hand inuti handsken och applicera en mynt-stor mängd av din brun-utan-sol på den mjuka sidan och buffa in på rengjord, torr hud med långa rörelser får du en jämn, vacker solbränna.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Cocoa Brown Deluxe Double-Sided Pink Velvet Tanning Mitt

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Håller länge!
12 dagar sedan av: Anonym
Så smidigt med dubbelsidig! Handskarna brukar gå sönder efter ett tag och bli alldeles sladdriga, men om man börjar med att BARA använda ena sidan till en början och sedan när den går sönder börja med den andra sidan, blir det som två i en!

Inget att klaga på alls. Som en vanlig bushandske