Cocoa Brown
Night & Day Tan

Utgått Fri frakt från 199 kr
Variant : 150 ml
Beskrivning

24-timmars solbränna, utan att behöva sola! Denna revolutionära brun-utan-sol ger dig en omedelbart bronsfärgad nyans så du kan klä på dig och njuta av en utekväll - och när du duschar dagen efter har du fortfarande en ljus glöd som håller i upp till 5 dagar!

När du applicerar Night & Day Tan får du en omedelbar mörk kakaobrun nyans på din hud, och du kan gå ut några minuter efter applicering. När du sedan duschar kommer du se en ljus, strålande glöd på din hud som varar i upp till 5 dagar. Denna kräm har en ljuvlig doft av Tahitian Gardenia, och är snäll mot din hud.

Specifikationer:

  • Håller i upp till 5-7 dagar efter att du sköljt av produkten.

  • Doft av Tahitian Gardenia.

  • Skonsam nog att användas både på kroppen & i ansiktet.

Artikelnummer: 25896
Användning

Förbered huden genom att exfoliera varsamt. Applicera jämnt på torr, ren och exfolierad hud. Klä inte på dig förrän produkten fullt absorberats och torkat. Tvätta händerna efter applicering.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.