search

Codage
Micellar Water

Codage Micellar Water
275 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Codage Micellar Water - En multifunktionell produkt som på en och samma gång rengör, avlägsnar smink, renar och återfuktar huden. Den skonsamma formulan lämpar sig för hela ansiktet, även det känsliga ögon- och läppområdet. Med djupt rengörande, åter… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Codage Micellar Water

Codage Micellar Water - En multifunktionell produkt som på en och samma gång rengör, avlägsnar smink, renar och återfuktar huden. Den skonsamma formulan lämpar sig för hela ansiktet, även det känsliga ögon- och läppområdet. Med djupt rengörande, återfuktande och stärkande egenskaper för att boosta hudens egna försvarsmekanismer och verka mot luftföroreningar. Lämnar huden med en mjuk och renad känsla.

Innehåll: 200 ml

Användning

Använd morgon och kväll genom att applicera på en bomullspad och börja med att avlägsna ögonsmink. Fortsätt med resten av ansiktet, från mitten och utåt. Skölj ej.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Recensera denna produkt

Codage Micellar Water

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller