search

Codage
Serum N°3 - Radiance & Energy

Codage Serum N°3 - Radiance & Energy 30 ml
Tipsa en vän
Codage Serum N°3 - Radiance & Energy - En kraftfull formula utvecklad som en detox och vitaliserande kur för energifattig och glanslös hy. Med koncentrerade halter aktiva näringsämnen för att reducera trötthetstecken, samtidigt som avslappnande i… Läs mer här

Codage Serum N°3 - Radiance & Energy

Codage Serum N°3 - Radiance & Energy - En kraftfull formula utvecklad som en detox och vitaliserande kur för energifattig och glanslös hy. Med koncentrerade halter aktiva näringsämnen för att reducera trötthetstecken, samtidigt som avslappnande ingredienser hjälper till att lösa upp stramningar i huden för att korrigera tidiga ålderstecken.

Användning

Applicera några få droppar morgon och kväll på rengjord hud (ansikte, hals och dekolletage) och sprid serumet med fingertopparna i uppåtgående rörelser. Avsluta med att dutta försiktigt för bättre absorption. När serumet absorberats helt, applicera dag- eller nattkräm.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Codage Serum N°3 - Radiance & Energy

Medelbetyg (3.0): 3/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
3/5codage
2017-08-02 av: Gun F
helt ok
Rekommenderas till: alla