search

Collistar
Anticellulite Thermal Cream

Collistar Anticellulite Thermal Cream
535 kr590 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Gör vävnaden mer spänstig och kompakt genom en koncentrerad blandning av havsvatten och vatten från varma källor i kombination med uppstramande ämnen. Innehåller Fomblin HC®25 som håller kvar de aktiva ingredienserna i behandlade områden och förlänge… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Collistar Anticellulite Thermal Cream

Gör vävnaden mer spänstig och kompakt genom en koncentrerad blandning av havsvatten och vatten från varma källor i kombination med uppstramande ämnen. Innehåller Fomblin HC®25 som håller kvar de aktiva ingredienserna i behandlade områden och förlänger deras verkan. Eftersom den är så mjuk och len lämpar den sig också perfekt för massage.

Innehåll: 400 ml

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller