search

Collistar
Face Magic Drops Self Tanning Concentrate

Collistar Face Magic Drops Self Tanning Concentrate
249 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Du behöver bara ett par droppar och som genom ett trollslag har ditt ansikte en timme senare en solbränna exakt som efter en dag på stranden eller en behandling med UVA-lampa. Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Collistar Face Magic Drops Self Tanning Concentrate

Du behöver bara ett par droppar och som genom ett trollslag har ditt ansikte en timme senare en solbränna exakt som efter en dag på stranden eller en behandling med UVA-lampa.

Collistar Magic Drops innehåller E-vitamin, soja- och majsprotein som skyddar huden och tillför fukt under hela dagen. Dropparna är lätta, silkeslena och har en behaglig doft. Är lätta att applicera och absorberas omedelbart.

Innehåll: 30 ml

Användning

Applicera några få doppar av denna produkt jämnt över ansiktet, halsen och dekolletaget på ren och torr hy. Tvätta händerna noga efter användning.

Kan också kombineras med din ansiktskräm eller kroppslotion.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Collistar Face Magic Drops Self Tanning Concentrate

Medelbetyg (3.5): 3,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Jättebra.
2013-04-20 av: Cecce
Jättebra! Ger FFF - fin färg fort! Tänk dock på att applicera jämnt, och glöm inte halsen och dekolletaget! Ger definitivt inga negativa effekter (på mig). Prova!
5/5Bästa busen
2012-07-02 av: Lina P (ålder: 25-34)
Den är lätt att applicera, ger ett jämt och ett naturligt resultat. Luktar inte alls så mycket som andra bus kan göra. Absolut värd pengarna då den är väldigt dryg, man behöver bara några droppar.
Rekommenderas till: Alla som vill ha en naturlig solbränna :-)
5/5Bästa jag någonsin provat
2011-04-01 av: Fanny Amanda L (ålder: 15-24, lillad.blogg.se)
Det här är den bästa busen för ansiktet jag provat, fått massor av komplimanger och folk kan inte tro att det är en bus och inte den riktiga solen. Så otroligt imponerad av produkten!
Rekommenderas till: Alla. Alla borde äga den här!
1 av 2 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
4/5Grym!!
2012-03-27 av: Anna R (ålder: 25-34)
Den är dryg och jämnar ut sig ! Man behöver inte vara rädd för att det ska bli flammigt eller ojämnt och man blir inte orangeaktig, det ser ut som riktig solbränna! Många som frågar om man varit utomlands och sen lika många som vill köpa när de får veta vad som ligger bakom. Den försvinner helt efter två tvättar dock, hade gärna fått sitta lite längre. Men ändå! Jag är tillbaka och köper två till... En extra så jag kan ge till syrran. ;)
Rekommenderas till: Blekfisar!
2/5Ser ingen skillnad
2016-01-05 av: Victoria (ålder: 15-24)
Hade jättehöga förväntningar på denna produkt men blev tyvärr besviken.. Första gången jag använde den gav den färg men blev lite fläckig på vissa ställen men efter det ser jag ingen skillnad och är lika blek som förut.

Alltså, den ger knappt någon färg och blir lätt fläckig. Tyvärr!
1/5Ush
2011-10-04 av: Matea
Passade inte mig som har blandad hy fick jättemycket pormaskar av denna ush!!