Collistar
High Definition Slimming Cream

Utgått Fri frakt från 199 kr
Variant : 400 ml
Beskrivning

Collistar Research har tagit fram denna rika, sammetslena kräm som kombinerar högeffektiva komponenter med en behaglig textur som tas upp lätt av huden. High Definition Slimming Cream jobbar med en multi-aktiv formula bestående av italiensk spirulinaalg och ganodermasvamp tillsammans med dränerande ingredienser, vitaminer och "soft focus"-puder som ger en omedelbart filler-liknande effekt. Genom att massera in produkten stimulerar man hudens mikrocirkulation för att på så sätt hjälpa till att dränera på slaggprodukter och för att få bättre upptag av aktiva ingredienser.

Redan efter de första appliceringarna känns huden mjukare och med en ultralen yta. Vid regelbunden användning så kan High Definition Slimming Cream främja en jämnare hudstruktur och fastare vävnad.

Observera att detta är en kosmetisk produkt och ersätter inte träning eller hälsosam kost.

Innehåll: 400 ml

Användning

Massera krämen med uppåtgående rörelser över hela kroppen. Den kladdar inte så du kan utan problem klä dig direkt efter applicering. Krämen kan användas året runt, för en ännu bättre effekt kan den kombineras med:

Artikelnummer: 68065

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.