Collistar
Natura Extraordinary Infusion Cream

Utgått Fri frakt från 199 kr
Variant : 50 ml
Beskrivning

Extraordinary Infusion Cream är verkligen extraordinär. En rik 24-timmars kräm fullmatad med mineralsalt, essentiella fettsyror, proteiner, flavonoider, vitaminer (A, C & E) samt papaya-extrakt. Papaya i sig är en riktigt guldgruva på bra egenskaper, inte bara när det kommer till hälsofrågor utan även skönhet. Det är superbt revitaliserande och antioxidativt genom att stärka huden och skydda mot fria radikaler, det hjälper även till att bibehålla optimal celldynamik och fuktbalans i huden.

Det exklusiva fruktextraktet från papaya har parats ihop med arganolja samt en fin mix av växtsmör från babassu, kakao och shea samt extrakt från stevia. Resultatet blir den otroligt härliga textur som Extraordinary Infusion Cream har, samt bidrar med revitaliserande aktiva ingredienser samt intensiv näring. Trots dess rika innehåll är krämen förvånansvärt lätt i texturen och tas snabbt upp av huden, med ett ultramjukt, återfuktat och strålande resultat för varje dag.

  • 24-timmarskräm för alla hudtyper & åldrar

  • Närande

  • Återfuktande

  • Revitaliserande

  • Mjukgörande

  • Stärkande

  • Skyddar mot fria radikaler

Innehåll: 50 ml

Användning

Massera varsamt produkten över ansikte och hals morgon och/eller kväll. Avsluta genom att klappa huden lätt med fingertopparna.

Collistar Natura

Collistar's research-team har tagit fram Collistar Natura, en dyrbar och helt unik serie som består av en kombination av natur, banbrytande teknologi och toppmodern forskning. De innovativa produkterna och behandlingarna är formulerade med över 95% naturliga ingredienser som ger näring och fukt till huden med de allra finaste komponenter som naturen har att erbjuda.

Artikelnummer: 68075

Upptäck mer som Natura Extraordinary Infusion Cream

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.