search

Collistar
Wet & Dry Patchwork Eye Shadow

Collistar Wet & Dry Patchwork Eye Shadow
139 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Ett lapptäcke av färger som ska användas separat eller tillsammans. En multiskugga som kan användas både med torr applikator för ett transparent resultat eller fuktig applikator för ett mer intensivt resultat. Läs mer här

Ingår i 1 kampanj:

Januari: 15% rabatt på allt smink vid köp för minst 299kr
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Collistar Wet & Dry Patchwork Eye Shadow

Ett lapptäcke av färger som ska användas separat eller tillsammans. En multiskugga som kan användas både med torr applikator för ett transparent resultat eller fuktig applikator för ett mer intensivt resultat.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Recensera denna produkt

Collistar Wet & Dry Patchwork Eye Shadow

Medelbetyg (3.0): 3/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Mycket positivt!
2011-02-04 av: Matilda S (ålder: 15-24, scenbloggen.com/matildasvensson)
Skuggor som är väldigt lätta att arbeta med!
Torra är dom högpigmenterade men ändå lätta att sudda och få fina övergångar på. Lagom pudriga i konsistensen. Ger lite glitter men mest en väldigt fin lyster!
Våta sitter dom som berg. Torkar riktigt så dom lägger sig inte i veck men smular inte heller av. Väldigt högpigmenterade och funkar även som eyeliner. Inte lika glittriga som torra men desto mer lyster.

Jag rekommenderar verkligen dessa skuggorna. Har dom i flera färger! Priser är väldigt bra och produkten är väldigt dryg!
Rekommenderas till: ALLA!
1/5mycket besviken
2012-03-20 av: Monika Anette S
jag har försökt med torr och fuktig applikator också men det är liten färg som blir på ögonen. jag har applicerat flera gånger men ingenting. kanske applikatorn är inte bra.....
Rekommenderas till: ingen