L'Oréal Paris
Colorista Effects

Utgått Fri frakt från 199 kr
Variant : Balayage Highlights
Beskrivning

Matcha ditt hår efter din personlighet! Colorista är en innovativ hårfärgsserie som finns i olika varianter och i mängder med spännande färger för att du ska kunna skräddarsy färg och varaktighet efter önskemål och stil.

Colorista Balayage är en slingbehandling där din kreativa sida får helt fria händer. Balayage har en krämig formula som gör den lättapplicerad för bästa möjliga resultat. Den medföljande applikatorn gör att du lätt kan kamma in slingor och skapa din egen personliga look.

Colorista Balayage kan också kombineras med Colorista Washout, du har då en perfekt kanvas för att färgerna ska bli extra framträdande i de uppljusade slingorna.

  • Blekande slingbehandling

  • Permanent resultat

Användning

För ett naturligt resultat, applicera endast i topparna och låt verka i 25-35 minuter. För ett mer intensivt resultat, låt verka i 45 minuter. Kom ihåg att använda de medföljande skyddshandskarna under hela appliceringen.

Läs igenom den medföljande bruksanvisningen noga innan du använder produkten.

Artikelnummer: 47606

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.