search

Colorista
Spray #MintHair

Colorista Spray Minthair
99 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Matcha ditt hår efter din personlighet! Colorista är en innovativ hårfärgsserie som finns i olika varianter och i mängder med spännande färger för att du ska kunna skräddarsy färg och varaktighet efter önskemål och stil. Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Colorista Spray #MintHair

Matcha ditt hår efter din personlighet! Colorista är en innovativ hårfärgsserie som finns i olika varianter och i mängder med spännande färger för att du ska kunna skräddarsy färg och varaktighet efter önskemål och stil.

Colorista Spray låter dig skapa en ny look varje dag! Färgen sitter under dagen tills du tvättar ur den, så den är perfekt till dig som vill kunna variera din stil efter dagshumöret. Mixa och matcha precis som du vill, endast din fantasi sätter gränserna.

  • Temporär sprayfärg för bruk vid enstaka tillfällen

Innehåll: 75 ml

Användning

Spraya färgen i torrt hår för omedelbart resultat. Färgsprayen torkar snabbt och ger ingen känsla av att tynga ner håret. Det behövs bara en liten mängd spray för att ge håret färg.

Lägg en handduk över axlarna. Skaka flaskan väl före användning. Håll produkten lodrätt när du sprayar på håret. Spraya i längder och toppar från cirka 15 cm avstånd. Låt torka 1 minut, styla sedan som du vill.

Spraya på mer för ett intensivare resultat. Färgen syns både på blont och brunt hår.

DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Recensera denna produkt

Colorista Spray #MintHair

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Toppklass!
2017-06-02 av: Latife E (ålder: 25-34)
En riktigt bra produkt som ger en skön metallicgrön färg! Burken är ganska liten och räcker därmed inte så länge men är värd varenda krona ändå då färgen håller precis hela dagen. Jag älskar den! Just den här nyansen är lite mer grön än mint tycker jag, men det är ingenting som gör något för min del.
Rekommenderas till: Alla som vill prova på den nya hårtrenden med mycket färg om än bara tillfälligt!