search

Colorista
Spray #PinkHair

Colorista Spray Pinkhair
99 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Matcha ditt hår efter din personlighet! Colorista är en innovativ hårfärgsserie som finns i olika varianter och i mängder med spännande färger för att du ska kunna skräddarsy färg och varaktighet efter önskemål och stil. Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Colorista Spray #PinkHair

Matcha ditt hår efter din personlighet! Colorista är en innovativ hårfärgsserie som finns i olika varianter och i mängder med spännande färger för att du ska kunna skräddarsy färg och varaktighet efter önskemål och stil.

Colorista Spray låter dig skapa en ny look varje dag! Färgen sitter under dagen tills du tvättar ur den, så den är perfekt till dig som vill kunna variera din stil efter dagshumöret. Mixa och matcha precis som du vill, endast din fantasi sätter gränserna.

  • Temporär sprayfärg för bruk vid enstaka tillfällen

Innehåll: 75 ml

Användning

Spraya färgen i torrt hår för omedelbart resultat. Färgsprayen torkar snabbt och ger ingen känsla av att tynga ner håret. Det behövs bara en liten mängd spray för att ge håret färg.

Lägg en handduk över axlarna. Skaka flaskan väl före användning. Håll produkten lodrätt när du sprayar på håret. Spraya i längder och toppar från cirka 15 cm avstånd. Låt torka 1 minut, styla sedan som du vill.

Spraya på mer för ett intensivare resultat. Färgen syns både på blont och brunt hår.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Colorista Spray #PinkHair

Medelbetyg (4.0): 4/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Högsta betyg!
2017-06-01 av: Latife E (ålder: 25-34)
Var osäker på om det skulle bli någon färg överhuvudtaget på mig som är mörkhårig, men jisses vilken produkt! Färgstarkt och läckert, lätt att tvätta ur och färgar inte av sig. Högsta betyg helt klart!
Rekommenderas till: Den som vill prova på mycket färg i håret, men inte riktigt vågar gå hela vägen och färga än!
3/5Helt okej
2018-04-21 av: Electra
Färgerna var inte särskilt starka och väldigt mycket skimmer. Jag vet inte om jag har för ljust hår för att färgen ska komma till sin rätt då mörkhåriga verkar tycka de är väldigt bra.