search

Crabtree & Evelyn
Lip Butter

Crabtree & Evelyn Lip Butter
Tipsa en vän
Läppbalsam med vårdande ingredienser som skyddar, återfuktar och mjukgör läpparna samtidigt som de ger en lätt glans. Använd över läppstift för att bilbehålla färg och fukt längre. Naturligt smaksatta av lakritsextrakt och helt utan konserveringsmede… Läs mer här

Crabtree & Evelyn Lip Butter

Läppbalsam med vårdande ingredienser som skyddar, återfuktar och mjukgör läpparna samtidigt som de ger en lätt glans. Använd över läppstift för att bilbehålla färg och fukt längre. Naturligt smaksatta av lakritsextrakt och helt utan konserveringsmedel.

Nyckelingredienser: Sheasmör, kokumsmör & illipesmör som är mjukgörande & återfuktande, Mangoolja & kakaosmör som är återfuktande & vårdande samt bivax som mjukgör & skyddar.

Innehåll: 14 ml

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Recensera denna produkt

Crabtree & Evelyn Lip Butter

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller