search

Cremolab Must Haves

Cremolab Must Haves
Tipsa en vän
Ta steget in i Cremorlab's värld med detta set av "must haves". Du får uppfriskande toner och essence tillsammans med en vårdande sheet mask. Setet passar alla hudtyper inklusive känslig hud då det är väldigt milda produkter som är lätta att älska. Läs mer här

Cremolab Must Haves

Ta steget in i Cremorlab's värld med detta set av "must haves". Du får uppfriskande toner och essence tillsammans med en vårdande sheet mask. Setet passar alla hudtyper inklusive känslig hud då det är väldigt milda produkter som är lätta att älska.

Detta set innehåller:
1 x Cremorlab T.E.N. Cremor Mineral Water - 120 ml
1 x Cremorlab T.E.N. Cremor Mineral Treatment Essence
1 x Cremorlab Herb Tea Pure Calming Mask
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Cremolab Must Haves

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Verkligen den bästa kombo
2018-11-12 av: Marianne O (ålder: 15-24)
Jag är nödj för båda produkterna. Jag har provat essencen utan tonern och jag kan säga att när man använder båda tonern och essence från Cremorlab så får man den bästa resultat. Så återfuktande under hela dagen och ger mig den bästa "glow". Förutom förpackningen av misten, allt tyckte jag om. Sheetmasken var också bra. Prisvärt iaf.
5/5Cremorlab är bäst
2018-06-06 av: Helena Therése S (ålder: 35-44)
Cremorlab har verkligen så många superprodukter och här en perfekt trio med deras must have enligt mig. Dessa godingar har hjälpt mig balansera upp min röda och acnebenägna hud som numera är mer plumpad och återfuktad.
Rekommenderas till: Alla