search

Davidoff
Cool Water Woman Summer Dive EdT

Davidoff Cool Water Woman Summer Dive EdT
Davidoff Cool Water Woman Summer Dive EdTDavidoff Cool Water Woman Summer Dive EdT
Tipsa en vän
Denna doft återspeglar den där sexiga känslan efter en dag på stranden. Den somriga kompositionen utstrålar vitalitet för en underbart frisk känsla. Läs mer här

Davidoff Cool Water Woman Summer Dive EdT

Denna doft återspeglar den där sexiga känslan efter en dag på stranden. Den somriga kompositionen utstrålar vitalitet för en underbart frisk känsla.

Fruktiga toppnoter av melon och ananas, uppfriskad av mintblad som öppnar upp för det transparenta, marina hjärtat med vattenviol och lotus. Den strandinspirerade basnoten innehåller mjuk iris och varmt cederträ som avslutar denna sensuella doft.

Innehåll: 100 ml

Doftnoter

Toppnoter

Mintblad.

Hjärtnoter

Vattenviol.

Basnoter

Iris.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller