Davines
Alchemic Shampoo

Utgått Fri frakt från 199 kr
Variant : Tobacco 280 ml
Passar ihop med
Beskrivning

Davines Alchemic Shampoo Tobacco är ett färgförstärkande schampo särskilt för mellan- och ljusbruna hår. Den specialdesignade formulan innehåller en blandning av destillerade, rena färgpigment samt återfuktande och skyddande ingredienser som intensifierar hårfärgen samtidigt som håret skyddas och stärks. Färgpigmenten förstärker varmt gyllene toner och får din hårfärg att stråla av liv och lyster.
 
Innehåller tensider med 100% naturligt ursprung för en mer skonsam rengöring. 100% nedbrytbart pentenol (vitamin B5) som är fuktgivande, skyddar håret och gör det mjukt.

Blöt håret ordentligt. Applicera en liten mängd och massera varsamt in i hår och hårbotten. Skölj av noggrant. Upprepa vid behov. För att uppnå fullgod effekt så krävs det att man följer efter med Alchemic Tobacco Conditioner.

 

Volym: 280 ml

Artikelnummer: 27977
Användning

Massera varsamt in i vått hår. Skölj noga. Repetera proceduren om nödvändigt.

Upptäck mer som Alchemic Shampoo

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.