search

Deborah Lippmann
Luxurious Nail Colour, Sarah Smile - Sarah Jessica Parker

Deborah Lippmann Luxurious Nail Colour, Sarah Smile - Sarah Jessica Parker
Tipsa en vän
Deborah Lippmanns lyxiga serie av prisbelönta hand- och fotvårdsprodukter skapades som ett resultat av hennes arbete med några av de mest ikoniska moderna personerna - från Cher till Sarah Jessica Parker, Zac Posen till Rodarte. Läs mer här

Deborah Lippmann Luxurious Nail Colour, Sarah Smile - Sarah Jessica Parker

Deborah Lippmanns lyxiga serie av prisbelönta hand- och fotvårdsprodukter skapades som ett resultat av hennes arbete med några av de mest ikoniska moderna personerna - från Cher till Sarah Jessica Parker, Zac Posen till Rodarte.

Detta nagellack innehåller Aucoumea, Biotin och Grönt te. Rulla försiktigt mellan handflatorna före användning. För bästa resultat använd baslack och överlack från Deborah Lippmann.

  • Ingår i Celeb.
  • Skapad av Sarah Jessica Parker.
  • Färg: The city's sexiest pink (sheer).

Innehåll: 15 ml

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
3/5Attans vad det sitter!
2013-04-24 av: Carin H (ålder: 35-44)
Jag grundade med CND baslack och avslutade med Seche Vite överlack. Vid första försöket målade jag två lager och andra gången tre. Båda gångerna höll manikyren i drygt en vecka. Väl inne på tionde dagen tog jag bort lacket eftersom det börjat bli lite skavt i kanterna och nagelbädden växt fram, INTE för att lacket flagnat eller blivit fult. Attans vad det sitter!

Jag tycker att flaskan ser lite billig ut trots att lacket har lite av en lyx stämpel. Av någon anledning gillar jag plastasken som flaskan kommer i. Den känns lyxig. Konsistensen är lagom tjock och penseln fungerar bra.

Men jag är inte så förtjust i just den här färgen. Med ett lager blir det ett transparent naturligt lack. Två lager räcker inte för att få det heltäckande. Tre lager är snyggast. Ska ge det en till chans, sedan ger jag nog bort det och fortsätter med Essie favoriten "Allure".
Rekommenderas till: Lacket är bra. Färgen är en smaksak.