0

Decléor

Märket Decléor erbjuder ledande hudvård inom aromaterapi, med produkter baserade på koncentrerade, aromatiska växtessenser! Med en vision som kretsar kring balans, tillit och respekt för såväl produkterna som miljö erbjuder Decléor ett komplett skönhetsvårdsutbud inom ansiktsvård och kroppsvård, som omfattar unika växt- och aromaterapibaserade hudvårdsprodukter och salongsbehandlingar. Många av produkterna är 100 % naturliga, och helt fria från konstgjorda tillsatser. Hög kvalitet och goda resultat har gjort Decléor till ledande på marknaden, och märkets produkter används på hudvårdssalonger och spa runt om i världen.

Inom aromaterapi används växtessenser som anses vara mer djupverkande och effektiva än vanliga växtextrakt, och som har naturligt doftande och konserverande egenskaper, vilket gör dem till ett renare och mer naturligt hudvårdsval. Stora delar av Decléors sortiment består av arombaserade produkter, allt för att du ska uppleva det bästa för din hy.

Decleķr har i mer än 35 år tillverkat hudsvårdsprodukter baserade på filosofin att både utsida och insida måste vara i balans för att uppnå bästa resultat. Hos oss på eleven finner du rengöring, serum, återfuktande ansiktskräm, ansiktsmasker och hudvårdsprodukter med hög SPF.

  113 produkter
  Decléor Fresh Start Trio Kit
  199 kr (Värde 344 kr)
  Decléor Wonder Of Youth - Anti-Ageing Box
  1 219 kr (Värde 1 797 kr)
  12
  • Fri frakt & ingen fakturaavgift
  • Fri expressfrakt över 499 kr
  • Butik i Stockholm, Uppsala & Örebro
  • Auktoriserad återförsäljare
  • Gravera din produkt nu
  • Snabba leveranser