search

Depend
7Day Starter Kit

Depend 7Day Starter Kit
Tipsa en vän
Detta kit innehåller allt som du behöver för att förbereda dina naglar samt ge en högklassig hållbarhet. Depend 7Days innehåller en hybridformula som håller i upp till en vecka, är lätt att applicera och du tar enkelt bort lacket med en nagellackremo… Läs mer här

Depend 7Day Starter Kit

Detta kit innehåller allt som du behöver för att förbereda dina naglar samt ge en högklassig hållbarhet. Depend 7Days innehåller en hybridformula som håller i upp till en vecka, är lätt att applicera och du tar enkelt bort lacket med en nagellackremover från Depend.

Detta kit innehåller:

Användning

  • Steg 1: Depend 7Day Cleanser som milt rengör nagelytan.
  • Steg 2: Depend 7Day Protecting Base som ger den perfekta fästytan för det färgade lacket och skyddar dina naglar från eventuella missfärgningar.
  • Steg 3: Depend Hybrid Polish i valfri färg. Välj mellan de hetaste och trendigaste färgerna! (Följer inte med i detta kit).
  • Steg 4: Depend 7Day Hybrid Top som förseglar, ger superglans, högklassig hållbarhet.
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Depend 7Day Starter Kit

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Mycket bra
2017-07-01 av: Viktoria L
Håller vad det lovar. Sitter på mig i en vecka
5/5Jog kommer aldrig att köpa ett vanligt nagellack igen!
2015-01-24 av: Emelie E (ålder: 15-24)
Inget vanligt nagellack, oavsett märke, slår det här. Med vanliga lack lyckas jag alltid förstöra mina nymålade naglar oavsett hur försiktig jag är, eftersom det tar så lång tid för dem att bli stöttåliga. Men de här torkar extremt fort och lacket blir stöttåligt på en gång!
Innan jag hade testat det tyckte jag att det verkade meckigt och tidsödande med 4 olika steg (varav de två sista ska göras i dubbla lager), men varje lager torkar väldigt fort. Om jag målar båda händerna på en gång så är den första handen torr när jag har målat den andra. Eftersom allt torkar och blir stöttåligt så fort så spenderar jag mindre tid på naglarna än med vanligt lack. Jämför man med andra gellack så är dessa otroligt bekväma då du inte behöver lampa och det går bort med en vanlig remover.
Finishen blir väldigt jämn och glansig och det ser otroligt proffsigt ut!
Vad gäller hållbarheten har jag inte riktigt fått det att hålla i sju dagar, men målar man på lite extra topplack var tredje dag som det står i instruktionerna ökar chanserna. Det håller betydligt bättre än vanligt lack i alla fall, och efter 5-6 dagar så är åtminstone jag ganska sugen på att byta färg ändå.
Priset är suveränt och färgutbudet är relativt stort för att vara en helt ny produkt. Har hört att Depend planerar att släppa säsongsfärger, och det ser jag mycket fram emot!
Älskar dessutom att depend har märkt alla färglack efter hur täckande de är!
Rekommenderas till: Alla som vill ha proffsigt snygga naglar som håller bra