search

Depend
French Look Square Design 6244

Depend French Look Square Design 6244
85 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Få snygga naglar på ett kick med Depends French Look Square Design i med pärlemorsskimmer som har perfekt passform, är enkla att applicera och som ger dina naglar en naturlig, vacker look. Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Depend French Look Square Design 6244

Få snygga naglar på ett kick med Depends French Look Square Design i med pärlemorsskimmer som har perfekt passform, är enkla att applicera och som ger dina naglar en naturlig, vacker look.

Denna produkt innehåller:
  • 24 st lösnaglar.
  • 1 st nagelfil.
  • Lim, 2 g

Användning

Rengör händer noggrant, speciellt naglar och nagelband. Se till att händer och naglar är helt torra. Välj ut de lösnaglar som passar till respektive nagel. Om det är någon som inte har perfekt passform, välj då en något större och fila till önskad form.

Applicera ett tunt lager av limmet över hela nageln. Var försiktig så du inte får limmet på nagelbandet. Öppna limmer genom att använda den blå nålen.

Applicera lösnaglarna. Tryck ordentligt i 5-10 sekunder. Var noga med att inte få några luftfickor mellan nageln och lösnaglarna då det kan orsaka infektioner. Om luftfickor uppstår bör du göra om appliceringen. Depend rekommenderar att använda lösnaglarna i max 10 dagar i sträck. Sedan ska naglarna luftas innan du gör en ny applicering.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller