search

disp
Selected Repair Treatment

disp Selected Repair Treatment
Tipsa en vän
För strukturskadat eller kemiskt skadat hår! Reparerar både naturligt och kemiskt skadat hår samt ger ny styrka och vitalitet med hjälp av silkesprotein. Håret blir inte tungt, utan får nytt liv och lyster. Chondrus Crispus-alger ger glans och skydd. Läs mer här

disp Selected Repair Treatment

För strukturskadat eller kemiskt skadat hår! Reparerar både naturligt och kemiskt skadat hår samt ger ny styrka och vitalitet med hjälp av silkesprotein. Håret blir inte tungt, utan får nytt liv och lyster. Chondrus Crispus-alger ger glans och skydd.

Användning

Låt verka 3-5 min i fuktigt hår och skölj sedan noga ur.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Recensera denna produkt

disp Selected Repair Treatment

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5UNDERBAR!
2011-02-04 av: Ida J (ålder: 15-24, www.idasundman.blogg.se)
Lätt den bästa inpackningen/balsamet jag har använt. Behövdes så lite för att göra håret underbart mjukt, plus att den luktar väldigt gott. Doften håller även i sig efter att håret har torkat! Eftersom att jag färgar håret rätt mycket, så blir det ju snabbt slitet och torrt. Men efter att jag använt den här så vart mitt hår som nytt igen.
Rekommenderas till: Till dom med torrt och slitet hår