search

DKNY Be Delicious Eau so Intense Woman EdP

DKNY Be Delicious Eau so Intense Woman EdP
DKNY Be Delicious Eau so Intense Woman EdPDKNY Be Delicious Eau so Intense Woman EdP
Tipsa en vän
En modern fest för alla sinnen, serverad i en elegant metall- och glasäpple-flaska. Detta är en intensiv version av DKNY Be Delicious Woman EdP. Denna rika, saftiga doft kombinerar doften av äpple med en sofistikerad blandning av exotiska blommor och… Läs mer här

DKNY Be Delicious Eau so Intense Woman EdP

En modern fest för alla sinnen, serverad i en elegant metall- och glasäpple-flaska. Detta är en intensiv version av DKNY Be Delicious Woman EdP. Denna rika, saftiga doft kombinerar doften av äpple med en sofistikerad blandning av exotiska blommor och sensuella tränoter. Liksom staden som inspirerade den, celebrerar Be Delicious individualitet med en uppfriskande anda.

Doftnoter

Toppnoter

Äpple, Magnolia & grapefrukt.

Hjärtnoter

Ros, Tuberos, Liljekonvalj & viol.

Basnoter

Vit amber, sandelträ & trä.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller