search

Doft & Parfym

Vilken typ av parfym vi föredrar är ytterst individuellt. Din personliga doft bidrar dessutom till att ge parfymen en unik karaktär, vilket gör samma parfym kan dofta annorlunda hos olika personer. Liksom dina kläder eller din styling är doften ett element som gör dig unik, och medan vissa väljer att endast ha en signaturdoft väljer andra att bära olika dofter vid olika tillfällen. Din doftfilosofi påverkar vilken typ av parfym och doft som passar dig bäst, men oavsett vad du föredrar är det allra viktigast att välja en doft som är du.

Hos oss hittar du mängder av olika parfymer från exklusiva varumärken som Escada, Burberry, Marc Jacobs, Gucci och Calvin Clein.

Vilken typ av doft passar dig bäst?

De flesta dofter tillhör någon av kategorierna parfym, eau de parfum, eau de toilette, eller eau de cologne. Skillnaden mellan dem är doftens koncentration: parfym har en koncentration på cirka 18 - 40%, eau de parfum 10 - 20%, eau de toilette 5 - 14% och eau de cologne 3 - 7 %. After Shave, som är den svagaste dofttypen, har en koncentration på 2 - 3 %. Ju högre doftkoncentration, desto mindre mängd behöver appliceras för att få en intensiv effekt. Dofter med högre koncentration sitter ofta kvar längre än de med låg koncentration. Applicera en body lotion i samma doft som din parfym, det gör att din parfym doftar under en längre tid.

1891 produkter

EdP

CLEAN Warm Cotton EdP
Medelbetyg: 4,5/5 (11 recensioner)
Från: 469 kr
Ariana Grande ARI EdP
Medelbetyg: 4/5 (2 recensioner)
Från: 345 kr
Boss Jour Pour Femme EdP Wrapped
452 kr 645 kr (Värde 750 kr)
Boss Orange Woman EdP
369 kr 510 kr
Escada Joyful EdP
Medelbetyg: 4/5 (1 recension)
Från: 395 kr
Jimmy Choo EdP
Från: 495 kr
CLEAN Rain EdP
Medelbetyg: 4/5 (1 recension)
Från: 449 kr
Clinique Happy. EdP
Från: 355 kr
Doft