search

Dolce & Gabbana
The One Eau de Parfum

Dolce & Gabbana The One EdP
Från:
609 kr
Välj variant först

                  Dolce & Gabbana The One EdP
 • 30 ml

609 kr

                  Dolce & Gabbana The One EdP
 • 50 ml

839 kr

                  Dolce & Gabbana The One EdP
 • 75 ml

1 019 kr
Tipsa en vän
Dolce & Gabbana The One Eau de Parfum är en varm, orientaliskt blommig doft med modern sensualism. En doft med stark personlighet och kontrastfull sötma. The One som är skapad för den ultimata divan, frestar från första stund, modern och glamorös… Läs mer här

Dolce & Gabbana The One Eau de Parfum

Dolce & Gabbana The One Eau de Parfum är en varm, orientaliskt blommig doft med modern sensualism. En doft med stark personlighet och kontrastfull sötma. The One som är skapad för den ultimata divan, frestar från första stund, modern och glamorös, med en klassisk air.

Toppnoterna fullkomligt strålar av en solkysst citrusblandning av bergamott och mandarin. De varma fruktiga noterna av ljuvlig litchifrukt och saftig persika förhöjer njutningen.

Det passionerade hjärtat avslöjar en explosion av kvinnlighet, med en frodig lilja, liljekonvalj och jasmin, vilka tillsammans skapar en distinkt och djärv signatur.

En oväntad doft av plommon glöder i basen som avslutningsvis lockar med vetiver, vanilj, kvardröjande söt mysk och amber noter.

Doftnoter

Toppnoter

Bergamott, Mandarin, Litchifrukt & Persika.

Hjärtnoter

Lilja, Liljekonvalj & Jasmin.

Basnoter

Plommon, Vetiver, Vanilj, Söt Mysk & Amber.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Recensera denna produkt

Dolce & Gabbana The One Eau de Parfum

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Fantastiskt
2017-10-29 av: Lena A
Älskar denna! så fräsch! Och förpackningen är så fin.
5/5Ett måste
2017-07-02 av: Melanie
Jag älskar den här parfymen. Får alltid komplimanger (speciellt män) när jag bär parfymen =). Helt underbar varm, sensuell samt fräsch doft.
5/5Elegant doft
2017-04-06 av: Ewelina Maria S (ålder: 25-34)
doft för självsäkra kvinnor
Rekommenderas till: Perfekt doft för ett affärsmöte.
5/5Älskad av alla!
2012-09-09 av: Fashionista (ålder: 35-44)
Precis alla som jag känner blir helt hänförda då jag har på mig denna doft. Min man älskar den och tjejkompisarna är sålda( flera har köpt den efter mig). Ska dock nämnas att den är väldigt kraftig och tyngre. skulle nog rekomendera den lättare varianten l'au the one eller rose om du är yngre än 30, men det är ju en smaksak.
Rekommenderas till: Till dig dom har tröttnat på lätta fräscha parfymer!