search

Dr Brandt House Calls Radiance Resurfacing Foam

Dr Brandt House Calls Radiance Resurfacing Foam
795 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Dr Brandt House Calls Radiance Resurfacing Foam har en kräm-till-skum formula som både rengör och exfolierar din hud för att avlägsna döda hudceller och orenheter, för att framhäva hudens lyster och en jämnare hudton! Läs mer här

Ingår i 2 kampanjer:

-15% när du handlar hudvård för över 499 kr
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Dr Brandt House Calls Radiance Resurfacing Foam

Dr Brandt House Calls Radiance Resurfacing Foam har en kräm-till-skum formula som både rengör och exfolierar din hud för att avlägsna döda hudceller och orenheter, för att framhäva hudens lyster och en jämnare hudton!

Dr Brandt House Calls Radiance Resurfacing Foam exfolierar huden, jämnar ut hudtonen och boostar med fukt. Den fungerar som en "Dermaplaning" för hemmabruk och gör huden ren, jämn och återfuktad med fin lyster. Den är berikad med Alpha Hydroxysyror (glykolsyra från sockerrör, mjölksyra från blåbär, citronsyra från apelsin samt citron) som jämnar ut hudtonen. Den är också berikad med näckros som ger lyster och tillsammans med redskapet som används med produkten avlägsnas döda hudceller.

  • Kräm-till-skum.
  • Exfolierar.
  • Avlägsnar döda hudceller.
  • Ger lyster, fukt & jämnar ut hudtonen.

Innehåll: 50 ml

Användning

Applicera på rengjord hud och låt verka i 60 sekunder tills krämen blivit skum. Använd sedan verktyget No-Blade som medföljer produkten och dra den över ansiktet med lätt tryck i uppåtgående rörelse, inifrån och ut. Massera in krämen som ligger kvar på huden när skummet är borttaget. Skölj inte av. Applicera sedan din vanliga hudvårdsrutin.

Använd 1-2 gånger i veckan. Använd gärna tillsammans med Dr Brandt House Calls Hyaluronic Filler.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller