search

Dr Brandt Magnetight Age-Defier Mask

Dr Brandt Magnetight Age-Defier Mask
477 kr795 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
En banbrytande ansiktsmask som tar spa-känslan hem till dig! Dr Brandt Magnetight Age-Defier Mask är magnetmasken som agerar likt en skyddande sköld mot negativa effekter från stress och miljörelaterad skada som kan leda till förtida hudåldrande. Ele… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Dr Brandt Magnetight Age-Defier Mask

En banbrytande ansiktsmask som tar spa-känslan hem till dig! Dr Brandt Magnetight Age-Defier Mask är magnetmasken som agerar likt en skyddande sköld mot negativa effekter från stress och miljörelaterad skada som kan leda till förtida hudåldrande. Elektromagnetiska interaktioner förstärker hudens egna förmåga att återhämta sig, för en ungdomligare, vitalare utstrålning.

Magnetiska partiklar av järn hjälper till att "dra ut" toxiner och rester som samlat sig under dagen, medan aromaterapeutisk lavendel verkar lugnande för alla sinnen. Svart turmalin, en kraftfull, mystisk sten känd för att vara en av naturens mest energigivande mineraler, är malt till det finaste puder för att neutralisera negativ energi och återge lyster till huden.

  • Passar alla hudtyper
  • Uppklarnande
  • Hjälper till att förebygga hudåldrande
  • Energigivande

Innehåll: 90 g

Användning
  • Steg 1: Använd spateln för att fördela ett tunt lager över rengjort ansikte. Undvik ögonområdet och låt sitta i 5-10 minuter.
  • Steg 2: Lägg en pappersservett dubbelt runtom magneten och låt den glida precis ovanför huden tills hela masken har avlägsnats.
  • Steg 3: Massera huden för att hjälpa huden absorbera eventuellt produktöverskott.
DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Recensera denna produkt

Dr Brandt Magnetight Age-Defier Mask

Medelbetyg (3.0): 3/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
1/5Allergifara
2017-05-13 av: Jenny L (ålder: 25-34)
KÖP INTE! Det här är enbart en produkt som verkar kul, men metallen som är i masken för att den ska reagera med magneten kan irritera din hud och skapa allergiska reaktioner! Lägg dina pengar någon annanstans! Fattar inte att den här produkten ens finns på marknaden.
Rekommenderas till: INGEN