search

Dr. Brandt Skincare

Nu kan du enkelt ta med dig din doktor hem - detta med Dr. Brandt Skincare! Denna serien utan hudvårdsprodukter är en naturlig förlängning av Dr. Brandts praktik och representerar en fusion mellan dermatologisk forskning och aktiva botaniska extrakt. Resultaten är otroligt proffsiga och väldigt tjusiga. "Genom att kombinera avancerade transportsystem med kraften i vitaminer och botaniska extrakt har vi skapat en hudvårdsserie som flyttar oss ett steg närmare förverkligandet av drömmen om ålderslös hud", säger Dr. Fredric Brandt med sina egna ord.

Dr. Brandt's stora passion för hudvård började på Sloan-Ketterings forskningscenter i New York, där han specialiserade sig på forskning kring leukemi. Studierna ägnades åt behandling av cancer med hjälp av naturliga ingredienser så som grönt te, vitamin A och vitamin C. Dessa naturliga och kraftfulla element skulle senare bli basen i hans framtida hudvårdsserie. Dr. Brandt Skincare representerar i dag en innovatov och modern fusion mellan medicinsk forskning, och flera aktiva botaniska extrakt. De skräddarsydda formuleringarna har utvecklats för att möjliggöra strålande vacker hud, med varaktig lyster oberoende av ålder eller kön.

Dr. Brandt Skincare har ett starkt team som har enastående expertis inom området, och har länge varit i framkant utav de senaste och mest innovativa produkterna på marknaden idag.

Hur väljer du rätt produkter?

För det första måste du känna till din hudtyp. Det avgör vilken av serierna du kommer att använda; lineless eller poreless. Vitaminer efter behov kommer från serien active additives. Till sist, konsultera våra specialister, the specialists, för speciella hudvårdsbehov och använd high performance för snabba, synliga resultat. Laser in a bottle riktar in sig på rynkor och hudproblem genom att imitera laserteknologi. Glöm inte heller att använda solskyddsfaktor dagligen - det är kanske det allra viktigaste steget mot ålderslös hud.

Läs vårt inlägg om anti-age med tips på produkter från Dr. Brandt här!

22 produkter
1