search

Dr. Brandt Skincare

Nu kan du ta doktorn med dig hem med Dr. Brandt Skincare. Serien är en naturlig förlängning av Dr. Brandts praktik och representerar en fusion mellan dermatologisk forskning och aktiva botaniska extrakt. "Genom att kombinera avancerade transportsystem med kraften i vitaminer och botaniska extrakt har vi skapat en hudvårdsserie som flyttar oss ett steg närmare förverkligandet av drömmen om ålderslös hud", säger Dr. Fredric Brandt.

Dr. Brandt's passion för hudvård började på Sloan-Ketterings forskningscenter i New York där han specialiserade sig på forskning kring leukemi. Studierna ägnades åt behandling av cancer med hjälp av naturliga ingredienser som grönt te, vitamin A och vitamin C. Dessa naturliga element skulle senare bli basen i hans framtida hudvårdsserie. Dr. Brandt Skincare representerar i dag en fusion mellan medicinsk forskning och aktiva botaniska extrakt. De skräddarsydda formuleringarna har utvecklats för att möjliggöra stålande vacker hud med varaktig lyster oberoende av ålder.

Hur väljer du rätt produkter?

För det första måste du känna till din hudtyp. Det avgör vilken av serierna du kommer att använda; lineless eller poreless. Vitaminer efter behov kommer från serien active additives. Till sist, konsultera våra specialister, the specialists, för speciella hudvårdsbehov och använd high performance för snabba, synliga resultat. Laser in a bottle riktar in sig på rynkor och hudproblem genom att imitera laserteknologi. Glöm inte heller att använda solskyddsfaktor dagligen - det är kanske det allra viktigaste steget mot ålderslös hud.

Läs vårt inlägg om anti-age med tips på produkter från Dr. Brandt här!

    32 produkter
    1