0

Dr. Brandt Skincare

Nu kan du ta doktorn med dig hem med Dr. Brandt Skincare. Serien är en naturlig förlängning av Dr. Brandts praktik och representerar en fusion mellan dermatologisk forskning och aktiva botaniska extrakt. "Genom att kombinera avancerade transportsystem med kraften i vitaminer och botaniska extrakt har vi skapat en hudvårdsserie som flyttar oss ett steg närmare förverkligandet av drömmen om ålderslös hud”, säger Dr. Fredric Brandt.

Hur väljer du rätt produkter?

För det första måste du känna till din hudtyp. Det avgör vilken av serierna du kommer att använda; lineless™ eller poreless™. Vitaminer efter behov kommer från serien active additives™. Till sist, konsultera våra specialister, the specialists, för speciella hudvårdsbehov och använd high performance för snabba, synliga resultat. Laser in a bottle™ riktar in sig på rynkor och hudproblem genom att immitera laserteknologi. Glöm inte heller att använda solskyddsfaktor dagligen - det är kanske det allra viktigaste steget mot ålderlös hud.

Bestäm din hudtyp

Steg 1: Rengör och torka huden. Lämna den sedan bar i två timmar.
Steg 2: Pressa en bit tunnt papper mot huden.
 • Om du inte upptäcker fett eller flagor är din hudtyp "normal".
 • Om du inte ser något fett, men din hud känns stram eller flagig är din hudtyp "torr".
 • Om du ser fett både på näsa och kinder är din hudtyp "fet".
 • Om du upptäcker fett på näsan, men inte på kinderna har du "blandhy".

Dr. Brandt Skincare

Som internationellt känd föreläsare, innovativ dedikerad forskare och hudläkare med över 20 års erfarenhet är Dr. Brandt en stor auktoritetet inom området kosmetisk dermatologi. Läkemedelsföretag och patienter litar på Dr. Brandt’s vidsträckta kunskap och kreativa lösningar inom anti-aging och anti-briljans både på den kosmetiska och den medicinska sidan.

Dr. Fredric Brandt konsulteras för forskning, behandling och diagnos inom nästan allt som har med dermatologi att göra. Han är styrelseledamot i The American Board of Internal Medicine samt The American Board of Dermatology och har deltagit i ett stort antal viktiga forskningsprogram inom sitt område.

På sina praktiker i Miami och New York tar han emot mer än 40 patienter om dagen. Dr. Brandt ser sig själv främst som läkare, men också som konstnär när han hjälper patienter att föryngra sitt utseende med hjälp av varierande procedurer som inte involverar kirurgiska ingrepp. Många av de tekniker han använder har han utvecklat själv.

Dr. Brandt’s passion för hudvård började på Sloan-Ketterings forskningscenter i New York där han specialiserade sig på forskning kring leukemi. Studierna ägnades åt behandling av cancer med hjälp av naturliga ingredienser som grönt te, vitamin A och vitamin C. Dessa naturliga element skulle senare bli basen i hans framtida hudvårdsserie. Dr. Brandt Skincare representerar i dag en fusion mellan medicinsk forskning och aktiva botaniska extrakt. De skräddarsydda formuleringarna har utvecklats för att möjliggöra stålande vacker hud med varaktig lyster oberoende av ålder.
  29 produkter
  1
  • Fri frakt & ingen fakturaavgift
  • Fri expressfrakt över 499 kr
  • Inspireras av 900 märken inom skönhet
  • Butik i Stockholm, Uppsala & Örebro
  • Auktoriserad återförsäljare