search

Dr. Bronner's
Peppermint Body Lotion

Dr. Bronner's Magic Lotion Peppermint
Tipsa en vän
Dr. Bronner's härliga produkter ger dig ekologiskt, certifierade krämer som är rena organiska oljor, fria från syntetiska ingedienser och konserveringsmedel. Läs mer här

Dr. Bronner's Peppermint Body Lotion

Dr. Bronner's härliga produkter ger dig ekologiskt, certifierade krämer som är rena organiska oljor, fria från syntetiska ingedienser och konserveringsmedel.

I denna lotion finner du organisk jojobaolja som återfuktar torr hud och bevarar dess naturliga oljor. Ekologiskt kokosolja hjälper till med absorption, medan hampa-och avokadoolja hjälper till att hålla huden mjuk och smidig. Ekologisk spannmål, alkohol (etanol) används här som ett naturligt konserveringsmedel på en nivå som bidrar till absorptionen utan att verka uttorkande på huden. Du finner också här endast de finaste ekologiska och eteriska oljorna för dess otroliga doft!

  • Doft: Pepparmint.
  • 100 % biologiskt nedbrytbar.
  • Förpackad i 100 % återvunnen plast.

Innehåll: 237 ml

Användning

Dr. Bronner's Fair Trade och organiska lotions är milda nog att användas var som helst på kroppen, inklusive ansiktet. Denns lotion är mycket mjukgörande, så börja med en liten mängd (ungefär lika stor som en krona) och återfukta efter behov.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Dr. Bronner's Peppermint Body Lotion

Medelbetyg (3.0): 3/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
3/5Återfuktar bra
2017-04-06 av: Hajrija
Återfuktar bra och jag älskar doften. Kyler ner huden på ett härligt sätt (tänk er när det är varmt på sommaren). Inte en bra idé att använda när det är kallt ute. Lämnar dock en hinna på huden som jag inte gillar.
Rekommenderas till: Till dig som vill testa på prisvärd naturlig/eko hudvård