search

DS Laboratories
Hydroviton CR®

DS Laboratories Hydroviton CR®
Tipsa en vän
Denna produkt är framtagen för att normalisera din hy. Om du trodde att en rengöring inte är mer än ett sätt att tvätta bort smuts, olja och rester från ditt ansikte, då hade du helt rätt. Iallafall om du tittar på de flesta rengöringsprodukterna på … Läs mer här

DS Laboratories Hydroviton CR®

Denna produkt är framtagen för att normalisera din hy. Om du trodde att en rengöring inte är mer än ett sätt att tvätta bort smuts, olja och rester från ditt ansikte, då hade du helt rätt. Iallafall om du tittar på de flesta rengöringsprodukterna på marknaden idag, produkter som du säkert redan testat.

Detta gör att du kommer att bli överraskad över vad Hydroviton.CR kan göra för dig - den rengör inte bara din hud, den förvandlar din hud totalt! Resultaten vid användande av Hydroviton.CR är helt häpnadsväckande: efter att du bara använt produkten en gång kommer du att upptäcka att din hud ser fräschare, friskare, mjukare och att din hud fått en dramatiskt förändrad struktur.

Hydroviton.CR är speciellt utvecklad för dig med oljig och problemhud men har även visat sig passa utmärkt för alla hudtyper. Eftersom Hydroviton.CR intensivt återfuktar och lugnar kan den användas på den mest känsliga hudtypen utan att skapa irritation. Oavsett din hudtyp, denna rengöring gör mirakel!

 • Rengör grundligt din hud från orenheter utan att förstöra hudens normala fuktbalans.
 • Rengör på djupet och tar bort bakterier.
 • Mjukgör och återfuktar.
 • Lugnar irriterad hud.
 • Eliminerar tilltäppta porer.
 • Exolierar döda hudceller.
 • Förbättrar hudens struktur.
 • Motverkar miljöpåverkan.
 • Anti-inflammatoriska och vårdande egenskaper.
 • Dämpar hudrodnader.
 • Lämplig för personer med Rosacea.

Användning

Använd dagligen, morgon och kväll (för personer med endast få finnar räcker en gång om dagen). Applicera över ansikte, hals och nacke efter att du tvättat med vatten. Vänta några sekunder och skölj sedan noggrant av. Använd endast ljummet vatten, rengör aldrig med varmt eller väldigt kallt vatten.

För dig som lider av akne-problem rekommenderar vi även att du använder "Trioxil Anti-Acne Gel":#p3336# över natten.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Specifikationer

Hydroviton.CR är speciellt utvecklad för att normalisera hudens funktioner och är en oumbärlig produkt för din dagliga hudvård. Användandet av produkter med dålig kvalitet kan störa pH-balansen i huden - men efter bara en gångs användande av Hydroviton.CR kommer du att upptäcka att din hud blir mer mjuk, friskare och mer balanserad.

Speciellt utvecklad mot problemhud och rosacea

När de flesta människor drabbas av finnar införskaffas en kraftig rengöringsprodukt innehållande antingen salicylsyra eller benzoyl peroxid. Detta är ett stort misstag! Dessa produkter torkar ut huden genom att reducera hudens naturliga fetter och avlägsna bakterier. Denna rengöring torkar ut huden kraftigt vilket leder till att kroppen startar att producera mer fetter för att motverka uttorkning vilket leder till en ond cirkel. Detta leder i de flesta fall till mer finnar eller andra hudproblem.

Hydroviton.CR innehåller organiska mikrosfärer som penetrerar ner till dom djupaste lagren av huden för att återfukta huden på djupet samtidigt som produkten avlägsnar slaggprodukter, bakterier och normaliserar talgproduktionen. Detta är den ideala rengöringen för personer som drabbats av finnar, den ger omedelbara resultat.

Om du har en mild form av acne, räcker det ofta med att du rengör din hud en gång om dagen med Hydroviton.CR. Detta kommer att förbättra din acne utan någon annan form av behandling. Dessutom kommer Hydroviton.CR ge dig en mjukare, friskare, balanserad och fräsch hud.

DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Recensera denna produkt

DS Laboratories Hydroviton CR®

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller