search

DUO Eyelash Adhesive White/Clear

DUO Eyelash Adhesive White/Clear
95 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Världens mest sålda franslim till lösögonfransar som används av både professionella som hemanvändare. Det torkar utan att lämna några spår och är vattenfast. Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

DUO Eyelash Adhesive White/Clear

Världens mest sålda franslim till lösögonfransar som används av både professionella som hemanvändare. Det torkar utan att lämna några spår och är vattenfast.

Lägg på din ögonskugga, mascara och eyeliner innan du fäster dina lösögonfransar.

Innehåll: 7 g

Användning

  1. Applicera en tunn linje längs basen på lösögonfransen. (Applicera aldrig lim direkt på dina ögonlock.)
  2. Låt limmet fästa i 30 sekunder eller tills det blir aningen segt. Under tiden ska du hålla ögonfransen i båda ändarna och böja den fram och tillbaka och forma den som en hästsko. Detta gör att fransen passar perfekt och sitter bekvämt på ditt ögonlock.
  3. Centrera fransen nära din egen fransrad och pressa ändarna på plats. För att få fransarna att sitta ordentligt, pressa försiktigt från ena kanten till den andra tills limmet har torkat.

Borttagning av lösögonfransar

Ta försiktigt i ytterkanten på fransen och lyft varsamt bort den, jobba utifrån och in mot ögonvrån. Sköt om dina lösögonfransar genom att ta bort alla limrester när du avlägsnat dem och tvätta dem regelbundet. Applicera ny och fräsch DUO vid varje användning. För att få rätt mängd och flöde på limmet, var noga med att ta bort torra och hårda rester från toppen av tuben.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

DUO Eyelash Adhesive White/Clear

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Välfungerande limm
2019-05-27 av: Josefin G
Limmet är lättarbetat, håller fransarna på plats och lätt att ta bort. Irriterar inte mina känsliga ögon.
Rekommenderas till: Alla.
5/5Bästa limmet
2017-10-25 av: Maria F (ålder: 25-34)
Lättanvänt och bra lim. Fransarna sitter som berget men ändå lätta att ta bort. Mina ögon reagerade ingenting på detta heller vilket är plus då jag normalt sett är lite känslig med ögonen. Köp detta och använd inte de man oftast får med fransarna!
Rekommenderas till: Alla
5/5I särklass det bästa limmet
2017-08-17 av: Camilla B
Detta är i särklass det bästa limmet på marknaden just nu. Det är lättanvänt, det håller hela dagen och den är enkel att tvätta bort från lösögonfransarna.
5/5Bästa limmet!
2017-08-06 av: Emilie L
Använder alltid detta lim när jag har på mig lösögonfransar. Den är också extremt dryg! Trots användning nästan varje dag i 3 månader så kan jag inte se att jag skulle behöva köpa en ny på ett tag!
5/5Sitter som berget!
2015-06-11 av: Malin A
Jag är nybörjare på lösögonfransar, men hade läst att detta limmet ska vara det bästa. Blev verkligen inte besviken när jag limmade fast lösögonfransarna från Ardell med denna. Hur lätt som helst och de satt på hela dagen.
Rekommenderas till: Speciellt till nybörjare då detta lim är ett säkert kort
5/5Lättanvänt och hållbart!
2012-06-26 av: Linnea E (ålder: 15-24)
Sitter som berget och passar perfekt till att fästa både lösögonfransar och glitterstenar med som sitter hela natten. Lätt att ta bort och rengöra fransarna då limmet går att dra av i "ett drag" utan att efterlämna små limmrester.
Kan inte säga huruvida det är vattenfast men håller definitivt en hård festnatt liksom i duggregn.
Rekommenderas till: Till alla som gillar lösögonfransar som sitter kvar.
3/5Sitter lite för bra
2017-04-23 av: Malin N
Ett franslim som håller genom svett och tårar. Har aldrig haft problem med att fransarna har börjat lossna. Väldigt svårt att få bort och fransarna åker ofta med vid avtagning, gick utan ca 1 cm av fransar på ena ögat. Bra lim för enstaka tillfällen, men inte varje dag
Rekommenderas till: Till de som ska endast ska använda lösfransar vid speciella tillfällen