search

EcoTools
Bamboo Foundation Brush

EcoTools Bamboo Foundation Brush
89 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Idealisk för att applicera puder och fixera makeup. Allt material från ecoTools-borstarna är återvinningsbart. Borstarna består enbart av naturliga delar som exempelvis bambu och återvinningsbart aluminium samtidigt som borsthåren är av bästa synteti… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

EcoTools Bamboo Foundation Brush

Idealisk för att applicera puder och fixera makeup. Allt material från ecoTools-borstarna är återvinningsbart. Borstarna består enbart av naturliga delar som exempelvis bambu och återvinningsbart aluminium samtidigt som borsthåren är av bästa syntetiska och mjuka kvalitet (100% Cruelty-Free Taklon-borst). Förpackningen är återanvändningsbar och återvinningsbar.

Använd borstens topp för att applicera foundation och den flata, solfjäderformade delen för att jämna ut.

Längd: 16 cm

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

EcoTools Bamboo Foundation Brush

Medelbetyg (3.0): 3/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Gillar att den är lagom stor
2011-02-16 av: Linda
Den är mjuk och lagom stor för foundation det blir snyggt och slätt och man kommer åt överallt. Oftast använder jag mineralfoundation och då blir det bättre med en kabuki men denna är perfekt att lägga en highlighter med eller bara snygga till vid näsvingar och ställen man inte kommer åt med en kabuki.
1/5Besviken
2014-05-26 av: Karin H (ålder: 25-34)
Älskar EcoTools, men denna borste levde inte upp till förväntningar. Stråna klumpar ihop sig och lämnar "streaks" på huden, och även om man jobbar med det så känns det billigt och dålig kvalité.
Rekommenderas till: Ingen.