search

Egyptian Magic
All Purpose Skin Cream

Egyptian Magic All Purpose Skin Cream
Från:
275 kr
Välj variant först

                  Egyptian Magic All Purpose Skin Cream
 • 59 ml

  Tillfälligt slut
275 kr

                  Egyptian Magic All Purpose Skin Cream
 • 118 ml

  Tillfälligt slut
389 kr
Tipsa en vän
Krämen alla i USA talar om - Egyptian Magic är krämen för alla ändamål, och som 20 år efter den första producerade burken blivit något av en kultprodukt! Egyptian Magic All Purpose Skin Cream är en hudkräm med naturliga ingredienser, utvecklad för at… Läs mer här

Ingår i 1 kampanj:

Black Week: 15% på all hudvård vid köp över 499 kr

Egyptian Magic All Purpose Skin Cream

Krämen alla i USA talar om - Egyptian Magic är krämen för alla ändamål, och som 20 år efter den första producerade burken blivit något av en kultprodukt! Egyptian Magic All Purpose Skin Cream är en hudkräm med naturliga ingredienser, utvecklad för att behandla utslag, eksem, torr hud, torra läppar, torra nagelband och torrt hår. Kan även användas som kroppslotion, ansiktsbehandling eller som bas vid applicering av makeup!

Innan användning under graviditet/amning, rådfråga alltid din barnmorska.

Användning

Rekommenderad användning: en liten mängd på utsatt område innan sömn.

Användningsområden:
 • Utslag - den naturliga krämen har visat sig vara fantastisk att använda vid nästan alla typer av hudutslag, inklusive allergiska reaktioner på läkemedel, kemikalier, miljö-irriterande ämnen, insektsbett och eksem.

 • Hårvård - många kunder har berättat att de har använd krämen som ett återfuktande balsam med stor framgång. De naturliga ingredienserna återställer glansen till håret och återfyller de naturliga oljorna.

 • Massage - krämen har rätt konsistens för att användas som massageolja och har en naturlig, långvarig effekt och medan du njuter av din massage kommer din hud dra full nytta av Egyptian Magics vårdande krafter, vilket lämnar din hud vårdad och förnyad.

 • Läppbalsam - krämen gör underverk för dina läppar och ger dem nytt liv!

 • After-Sun Lotion - krämen kan användas som en After Sun-lotion då den ger en härligt känsla och effekt på din solbrända hud samtidigt som den vårdas.

 • After Shave - din hud blir extra känslig när du rakar dig och i många fall kan du få ärr och/eller irritation som en bieffekt. Egyptian Magic kan dock användas som en after shave för att förlänga hudens naturliga ungdom och skönhet. Den innehåller ingen alkohol eller kemikalier som kan få huden att torka ut, istället stänger den igen dina små sår och sköter om dem med den rätta kombinationen av naturliga ingredienser, du slipper därför ärrbildning.

 • Fuktighetskräm - oftast används krämen för att förebygga hudproblem såsom utslag, irritation eller ärrbildning, men den kan sedan fortsätta användas som en fuktighetskräm och som en antirynk-kräm. Genom att använda Egyptian Magic två gånger om dagen gör den underverk för att skapa en mjuk och smidig hud. Detta är naturligtvis ett av de viktigaste skälen till att Egyptian Magic är så populär bland mode- och filmindustrin, som en skönhets- och hudvårdskräm för ansikte och kropp.

 • Förebygga nya ärr - många amerikanska kunder har kommenterat Egyptian Magics ''magiska'' förmåga att minimera intrycket av nya ärr. Även om krämen inte rekommenderas för äldre ärr kan Egyptian Magic verkligen göra underverk för att vårda nya ärr och missfärgningar av huden. Krämen kan även ha en positiv effekt på nya ärr från exempelvis plastikkirurgi.

 • Eksem & Psoriasis - eksem och psoriasis är två av de vanligaste hudåkommorna och det finns gott om behandlingar, och din läkare vet självklart vad som är bäst för dig. Dock har omkring en tredjedel av kunderna i USA använt Egyptian Magic efter att ha sökt efter en alternativ fuktighetskräm vid eksem och/eller psoriasis. Krämen rekommenderas av läkare runt om i världen som en återfuktande kräm för att förebygga att huden torkar ut och förebygger klåda. Egyptian Magic är idealisk för detta ändamål. Rådfråga alltid din läkare om val av produkt innan du använder en produkt vid eksem eller psoriasis.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Egyptian Magic All Purpose Skin Cream

Medelbetyg (4.0): 4/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Icke väldoftande fuktbomb
2013-03-10 av: Kim (ålder: 15-24)
Har sett den här rekommenderas i många tidningar under flera år. Därav mitt motstånd och totala ointresse av produkten speciellt även för att den titulerar sig själv som Egyptisk Magi. Vilket skämt... detta har varit min tanke vid första anblick. Jag fick ett prov av denna vid köp av produkter på en annan hemsida och föll pladask. Otroligt återfuktande och den korta ingredienslistan med naturliga produkter imponerar som tusan! Använder den allra mest till mina läppar, varje kväll slabbar jag på och låter den prestera under natten. Vaknar upp utan några bekymmer kring torra läppar. Funkar utmärkt på ben dock används den sällan till det pga dyra priset.

Rekommenderas ej till ansiktet men annars multi-purpose. Den luktar mycket bivax, vilket inte alls luktar gott men, men...
Rekommenderas till: Den i akut behov av fukt
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Fet kräm som passar till det allra mesta.
2013-01-27 av: Sofie
Det här är en väldigt fet kräm som är bra till fötter, händer, hår, eksem, brännskador, ärr osv.
Jag har normal hy som drar lite åt det oljiga hållet så jag ville inte använda den i ansiktet, som jag läste att man kunde. Jag läste att man kan ha den som nattkräm och att till och med personer med fet hy sa sig använda den här produkten i ansiktet. Jag testade efter att ha läst det men hyn blev inte oväntat fetare.
Så den här produkten är inget som jag skulle rekommendera att ha i ansiktet på grund av att den är så fet, men den är som sagt toppen för allt annat! Plus för burken (den tycker jag är så mysig) och för att produkten är helt naturlig och inte testad på djur!
Rekommenderas till: Alla, men i ansiktet bör den inte användas av personer med tendens till fet hy.
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Fantastiskt bra!
2018-10-14 av: Mirella
Fet och ekstremt vårdande kräm som passar torr hud. Kan användas på alla kroppsdelar från läppar till torra hälar. Fungerar bra när inget annat ger effekt. Brukar blanda en klick med min favorit body lotion för bättre effekt och lite doft. Ett måste till vinter. Har nestan ingen doft.
Rekommenderas till: Alla som vill ha en bra naturlig produkt med få ingradienser
5/5bra
2017-06-27 av: wrood m (ålder: 25-34)
jag älskar denna kräm på vinter, på ansikte som på andra partier på kroppen. naturlig och bra.
var bara försiktig med att använda så mycket av det varje dag då får man små täppta porer under huden
Rekommenderas till: alla torra
5/5Bra kräm till torrare partier!
2015-10-14 av: Linda H (ålder: 35-44)
Använder denna kräm till stort sett hela kroppen t.ex underben, fötter, händer, armbågar och knän. Dryg och bara naturliga ämnen i innehållsförteckningen, stort plus! Fick denna som prov i annan leverans och kände direkt att detta var en behaglig salva/kräm att ha på huden, speciellt på nariga och torra partier.
Dryg och smälter in i huden utan att kännas för kladdig efteråt.
Rekommenderas till: alla med torrare partier på kroppen
5/5Looove it
2014-04-07 av: Linn H (ålder: 25-34)
Jag älskar denna kräm! Funkar lika bra på torra, nariga läppar som på torra fötter el händer:) Har man som jag problem med torra nagelband som spricker, blir röda och svider så funkar denna kräm utmärkt! Jag fullkomligt älskar såna här "all-around-produkter" :) :) :)

KÖP.
Rekommenderas till: Alla.
4/5Passar bättre på kropp än i ansiktet
2018-04-12 av: Ti (ålder: 15-24)
När jag köpte denna kräm hade jag tänkt ha den i ansiktet främst. Den fungerar bra där, men jag föredrar den på torra armbågar, ärr osv. Jag hade råkat skära mig på en spegel och det ville inte sluta blöda (dock ett ytligt sår), så jag lade ett lager av krämen över. Bara ett par dagar senare var såret helt läkt, och ärret är nästan helt borta. Så rekommenderar krämen för kroppen, som sagt. I ansiktet har jag inte riktigt märkt något, det har varken blivit bättre eller sämre.
4/5Bra för torr hud!
2018-01-25 av: Anna T (ålder: 25-34)
Underbar kräm för torra händer och ansikte! Skulle säkerligen fungera bra även på övriga kroppen men den är i mitt tycke för dyr för det. Priset drar av en stjärna i betyg.
Rekommenderas till: Personer med torr hud
4/5Vasselin liknande
2017-11-08 av: Hanna J
Smörj in dina händer och läppar (Använd till natten) och vakna till mjuk go hud.
Lite högt pris men helt klart bättre än vanlig vasselin.
Rekommenderas till: Torr hud
4/5Ger bra med fukt
2017-08-02 av: Steph
Har endast provat den som ansiktskräm och den känns väldigt bra, kan tänka mig att den är väldigt effektiv på andra delar av kroppen som behöver en rejäl klick med fukt! Jag är dock inte särskilt förtjust i konsistensen men den lär man komma över vid regelbundet användande!
4/5Bra !
2017-04-17 av: Hajrija H (ålder: 25-34)
Tas inte upp i ansiktet lika bra som på kroppen (tendens att täppa till porer så läppar är den bra för). Återfettar bra , lite svårt att applicera då den är trög men jag rekommenderar att man värmer upp det i händerna först. Använd för guds skull hellre den här än vaselin (finns även andra petroleum-fria "vaselin" alternativ) ...
Rekommenderas till: Till dig som behöver återfetta din kropp.
1/519 recensioner?
2018-04-22 av: Lena Ulrika A (ålder: 45-54)
Hej
Det står under den här produkten att det finns 19 recensioner... men det som visas när man klickar på länken "19 recensioner" är endast EN recension. Jag hade gärna läst resterande 18.
1/5Nej, nej, nej
2014-09-30 av: Linda (ålder: 25-34)
Doften är det som är värst. Doften håller i sig och man vill inte gå runt och lukta. Det andra är att den är jobbig att applicera. Lite hård och så. Visst är den fuktgivande men priset och doften. NEJ. Köp Vaselin istället.
Rekommenderas till: Ingen!